📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wg dzisiaj lub jutro będzie już oficjalne info o wirusie w PL. Jest akcja z jakimś internatem pod Szczecinem, specustawa jest procedowana - można ogłaszać.
EDIT: Jeśli ma ktoś ochotę...
Można ustawić włączone napisy i zmienić język na polski... jako tako składnia translatora akceptowalna
EDIT: Jeśli ma ktoś ochotę...
Można ustawić włączone napisy i zmienić język na polski... jako tako składnia translatora akceptowalna
nowynick napisał/a:
jak w końcu się pojawi, znaczy się pewnie już jest tylko nie potwierdzony to się nie mogę doczekać jak banda imbecyli poleci się modlić o zdrowie w zatłoczonym kościele...
Pewne rzeczy w Polandii już ustalono:
wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,25752234,ksiadz-na-mszy-tlumaczy-w...
dziennikwschodni.pl/zdrowie/polscy-biskupi-zachecaja-do-modlitwy-w-int...
U nas w biurze dwa matoły chodzą drugi tydzień zakatarzone + kaszlące, mogą pracować z domu (mają służbowe laptopy + komórki), nie zajmują żadnych szczególnych stanowisk, ale szefowa nie widzi w tym żadnego problemu. Szczęślwie lub nie nikt poza nimi nie choruje, ale gdyby tak 4 z 10 osób rzuciły L4, być może komuś oczy by się otworzyły...
Jakies info czy zyje?
Przcież to widać że jakaś PiSowska kurwa została odjebana za szerzenie pedofilskiej wiary ...
Amatorzy. Jak mój stary kicha, to wszyscy się boją nawet jak nie ma epidemii.
EvilBrush napisał/a:
Przcież to widać że jakaś PiSowska kurwa została odjebana za szerzenie pedofilskiej wiary ...
Oni roznoszą niedojebanie mózgowe, jak kleszcze którymi są.
Należałoby ich potraktować tak samo, wyrwać, oblać denaturatem i podpalić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów