Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Maseczki nosiłeś dla tych, dla których nie był bezobjawowy cepie. 200 tys. ludzie umarło.
Kurwa wyprany łeb jeszcze się nie obudził. Poszedłeś zajebać już 14 dawkę?
Daj namiary na siebie to cię skroje 🤣🤣
Co mi zostało, najwyżej mnie z dupy możesz skroić
I bardzo kurwa dobrze chłop sobie kichnął a patus szukał zaczepki. Szkoda tylko że chybił i dźgnął go w ramię. Jakby trafił w szyję to sporo % na to że patus wykrwawił by się po drodze
Jakie ramię?
8 pixeli masz na ekranie?
Dostał w okolicę tętnicy podobojczykowej, która na dużym odcinku jest "na wierzchu". Jeżeli dobrze trafił to RIP.
Szkoda że jak byłem młodszy to byłem pizdą i dałem się skroić parę razy
A tak serio nadal jestem jakby ktoś pytał
Szukasz partnera do ruchania, czy jaki chuj?
Ludzie z zawałami, wylewami, zakrzepami itp. zamiast na odpowiednie oddziały trafiali na kowidowe, bo po kilku godzinach zdychania w karetce wyszedł im fałszywie pozytywny test i kilka stówek wpadło do kieszeni personelu, a nfz też zadowolony, bo opieka na oddziałach specjalistycznych swoje kosztuje.
dokładnie, radzę sobie poczytać o sprawie "łowcy skór" jeżeli nie wierzysz że służba zdrowia mogła by coś takiego zrobić
znajomy lekarz teraz już prawie lat 60 opowiadał mi że karetki jeździły nie do potrzebujących (chyba że jakiś wypadek) a do rodzin pijaków, rodzinka płaciła a lekarz robił zastrzyk otrzeźwiający z disulfiramu oraz podpinali kroplóweczkę i tak sobie dorabiali....
Maseczki nosiłeś dla tych, dla których nie był bezobjawowy cepie. 200 tys. ludzie umarło.
Mam teściowa w szpitalu baranie ,umarli ale nie na żadnego covida , za wpisanie w kartę zgonu z powodu covida lekarze i szpital dostawali potężny hajs , moja teściowa przytuliła w 5 miesięcy 75 tysięcy , złotych , ale tego co w tv ani ja youtubie nie powiedzieli nie , Covid nie istniał ani nie istnieje!!
Mam teściowa w szpitalu baranie ,umarli ale nie na żadnego covida , za wpisanie w kartę zgonu z powodu covida lekarze i szpital dostawali potężny hajs , moja teściowa przytuliła w 5 miesięcy 75 tysięcy , złotych , ale tego co w tv ani ja youtubie nie powiedzieli nie , Covid nie istniał ani nie istnieje!!
Nie istniej twój mózg.
Nie istniej twój mózg.
Za.to twój potrafi tylko łykać co ci wcisną w medialnej propagandzie , zawsze coś
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów