I bardzo kurwa dobrze chłop sobie kichnął a patus szukał zaczepki. Szkoda tylko że chybił i dźgnął go w ramię. Jakby trafił w szyję to sporo % na to że patus wykrwawił by się po drodze
I tak prawdopodobnie chłop zdechnie z krwotoku wewnętrznego, nawet jeśli cios był w ramię blisko szyi, ale głęboki. Życie to nie bajka, szczególnie w kacapstańskiej służbie zdrowia...
Szkoda że jak byłem młodszy to byłem pizdą i dałem się skroić parę razy
A tak serio nadal jestem jakby ktoś pytał
Mega mu wytłumaczył że się go nie okrada na telefon.
Szkoda że jak byłem młodszy to byłem pizdą i dałem się skroić parę razy
A tak serio nadal jestem jakby ktoś pytał
Daj namiary na siebie to cię skroje 🤣🤣
Niezły zwrot akcji, buahahah... Serio, cep w czarnym się spruł o kichanie? Ktoś zna orkowy i przetłumaczy?
- Jak kichasz to mordę zakrywaj ...
- Przecież zakryłem mordę.
- Policję zaraz wezwę!
- O ty chuju!
Dziab nożem.
Tak w skrócie.
Były takie czasy że się ludzie bali kichać, kaszleć, mało tego nosili maseczki i szczepili się przeciw virusowi który był w 80% bezobjawowy.
Maseczki nosiłeś dla tych, dla których nie był bezobjawowy cepie. 200 tys. ludzie umarło.
Maseczki nosiłeś dla tych, dla których nie był bezobjawowy cepie. 200 tys. ludzie umarło.
200 tys. ludzie umarło bo nie otrzymali pomocy medycznej. Zmieniali przyczynę zgonu i zarabiali do 600 zł na każdym pacjencie...
Ratownicy medyczni już się wypowiedzieli w tej sprawie.
Ludzie z zawałami, wylewami, zakrzepami itp. zamiast na odpowiednie oddziały trafiali na kowidowe, bo po kilku godzinach zdychania w karetce wyszedł im fałszywie pozytywny test i kilka stówek wpadło do kieszeni personelu, a nfz też zadowolony, bo opieka na oddziałach specjalistycznych swoje kosztuje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów