Apteczka pierwszej pomocy – polski krótkometrażowy horror animowany, zrealizowany techniką wycinankową, w reżyserii Aleksandra Sroczyńskiego, z jego scenariuszem i muzyką. Autorem zdjęć filmowych jest Tomasz Wolf.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kliknęłam, żeby się buforowało. Obejrzę, jak będę miała jakieś 40 lat...
You need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
Zajebisty film Trzyma w napięciu do końca
Kurwa jakbym swoje życie widział, łącznie z puentą tego filmu. Nic tylko
Pamiętam za dzieciaka, jak właśnie na "dwójce" w godzinach nocnych leciały tego typu "bajeczki" i chyba tego samego autora.
Mówcie co chcecie, ale szkoda mi tego kolesia. Końcówka wzruszająca.
jest na sadolu Jak działa jamniczek Antonisza, mogły się te dwie pojebać
Genialne ! Obejrzałem to straszliwie skuty. Co za bania nieprawdopodobna. Majstersztyk po prostu. Każda postać i akcja w filmię najzwyczajniej mnie wyginała. Przez cały filmik miałem może z 3 bicia serca. Pięknie pokazuje społeczeństwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów