Nasi sąsiedzi są zajebiści poprostu:)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Warto także wspomnieć o znanym japońskim kolarzu Szprycha Jajamuharata
czopki - čípky wg tgoogle translate.
Zając > Polny Zapierdalać
czy jakoś tak
czy jakoś tak
Cała tabelka mogłaby być śmieszna, ALE jak sie widzi idiotów którzy myślą że "plemnikhalt" i "kurwenstop" to niemieckie słowa, to świadomość że mamy w społeczeństwie i nawet na sadisticu takie jednostki zwyczajnie smuci...
Gdyby to była prawda, błyłoby to naprawdę smieszne. Ale nie jest. A żart jest słaby
według google translate czopki - čípky na czeski więc jak dla mnie wszystko jedno czy to fake czy nie
BongMan napisał/a:
Niemiecki - Schmetterling
Akurat wymowa tego wyrazu jest bardzo ładna sterotypowy człowieczku.
Jak nie wiecie co to satyra to nie udawajcie słowników (:
Co prawda ni chuja żaden wyraz nie pasuje, ale za to jest zabawnie
Co prawda ni chuja żaden wyraz nie pasuje, ale za to jest zabawnie
Bananek napisał/a:
Może ktoś potwierdzić/zaprzeczyć ile w tym prawdy? Bo coś mi się nie chce wierzyć...
Ten "czeski" również nie jest czeskim.
Niby śmieszne, ale już mam dość tych wymyślanych niby czeskich słów Wiem, że to specjalnie i w ogóle, ale po prostu już to do mnie nie trafia.
Cytat:
Akurat wymowa tego wyrazu jest bardzo ładna sterotypowy człowieczku.
Szmeterlink. Ewentualnie można powiedzieć szmeterlinksień. To drugie nawet ładnie brzmi...
dziwne ze uzywajac google translate zupelnie inne slowa sa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów