18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Gymnorhinus 2018-06-16, 15:04 12
Jakbym to widział na żywo, to bym się chyba zesrał ze śmiechu i nawet nie byłoby mi wstyd

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Zgłoś
e................2 2018-06-16, 16:43 1
zawsze myślałem że ten drugi woreczek dają zapasowy
byłem pewny że mi kokietuje
kurwa jaki wstyd
Zgłoś
Azus 2018-06-16, 17:23 2
tępy chuj
Zgłoś
Halman 2018-06-16, 17:30
na chuj go wyprowadzać z błędu? ja na miejscu tej recepcjonistki poinformował bym go że to jest środek odkażający który należy połknąć...
Zgłoś
Slatojesos 2018-06-16, 17:42 9
Przypierdalacie się do takich szczegółów a maupa chciał dobrze

Yee!
Zgłoś
staruchazpalcemwd 2018-06-16, 17:56
Aż dziw, że tej śmiejącej się recepcjonistki w powietrze nie wsadził
Zgłoś
e................2 2018-06-16, 18:56
up a co by zgwałcił?

plecy rozerwane?
Zgłoś
idejakprzecinak 2018-06-16, 20:27 9
A moim zdaniem dobrze zrobił Więcej syfu miał we włosach niż na butach
Zgłoś
eMJay8086 2018-06-16, 20:31
"Lekarze przecież nie noszą ochraniaczy na buty..."

To był pewno ten inżynier.
Zgłoś
banerr 2018-06-16, 22:10
Pewnie miał wszy.
Zgłoś
Newton 2018-06-17, 4:15
Aj tam, zawsze mógł wyjąć nóż albo eksplodować.

Między dowolną parą ciał posiadających masy pojawia się siła przyciągająca, która działa na linii łączącej ich środki, a jej wartość rośnie z iloczynem ich mas i maleje z kwadratem odległości.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów