18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ziehzeit 2012-06-04, 23:35 2
@johnny.johnny

Ogarnij się i nie używaj więcej wyrażenia "polaczki" pajacu. A jak masz już zamiar to nie pisz w języku polskim bo przynosisz wstyd.
Zgłoś
J................. 2012-06-04, 23:37
Hej hej, ho! Jadą zamachowcy, jadą!
Zgłoś
obrso 2012-06-04, 23:41 5
Cytat:

johnny.johnny
oj tak polaczki zazdrość zżera co nie? niejeden z was by miałby ciepłą zupę w gaciach w tym samochodzie, i zaraz ktoś wyjedzie że to brudy ale te brudy mają rytuały higieniczne opisane w koranie i są czystsze niż wy, ah ta mentalność zakompleksionego polaczka, krowy doić goje!

to, że twój stary jest arabem i zawsze myje dupę tylko prawą dłonią nie upoważnia cię do wydawania opinii o jego rzekomej czystości.
Zgłoś
Harry Pojeb 2012-06-04, 23:42 3
johnny.johnny napisał/a:

oj tak polaczki zazdrość zżera co nie? niejeden z was by miałby ciepłą zupę w gaciach w tym samochodzie, i zaraz ktoś wyjedzie że to brudy ale te brudy mają rytuały higieniczne opisane w koranie i są czystsze niż wy, ah ta mentalność zakompleksionego polaczka, krowy doić goje!

Za tych ''polaczków'' na hardzie na pewno znalazło by się miejsce dla twojego zdechłego truchła śmieciu. A na twój koran i brudasów sram. ps. lubie kebab
Zgłoś
a................0 2012-06-04, 23:48
Też bym tak umiał, gdybym miał wystarczająco dużo pieniędzy żeby nie obawiać się o samochód albo wystarczająco mało w głowie żeby się tym nie martwić.
Zgłoś
s................f 2012-06-04, 23:49
Taka jazda grozi wypadkiem: !:
Na szczęście nie mieli zapiętych pasów
Zgłoś
Magnic 2012-06-04, 23:49 1
I tak połowa z was hejterzy nawet nie wiedziała, że tak się da, a 2 połowa by miała pełno w gaciach po pierwszym drifcie.
Chuj kogokolwiek obchodzi co wy sądzicie o innych narodach (przypominam, że rodzaj ludzki wywodzi się z Afryki, tak więc wszyscy jesteśmy murzynami ). Pisząc takie komentarze dajecie tylko odczucie, że mentalnie nadal pozostaliście w podstawówce o ile nie w przedszkolu.
Masz kompleksy? To idź do specjalisty bo nikogo na tej stronie twoje problemy nie interesują. Get a life and get the fuck out.

BTW. Film spoko ale wolę arabów co ślizgają się na sandałach na autostradzie przy 80km/h.
Zgłoś
obrso 2012-06-04, 23:57
kolejny którego siostra puściła się z arabem
Zgłoś
basior88 2012-06-05, 0:00
śmieszy mnie to bardziej niż jakaś porządna komedia, co oni muszą mieć w bani...
Zgłoś
FunTastic 2012-06-05, 0:16
a to nie jest ta sama droga z tymi arabami co na hardzie byla? Może to i oni jechali...
Zgłoś
Bugini 2012-06-05, 1:06
johnny.johnny napisał/a:

johny synu diabła i motopompy skąd ty niby tak wszystko wiesz? A co do koranu to może "rytuały higieniczne" mają ale liczy się interpretacja czyli prawo do ruchania małżonki parę godzin po śmierci i ślub z 11latką, dlatego to brudasy konkretne pomijając wyjątki. a z polaczkami lepiej przyhamuj wodoroście bo nie wiesz co wygadujesz
Zgłoś
Hannibal_PL 2012-06-05, 2:02
A ja dałbym za ich jazdę piwo. Trzeba mieć jaja żeby na takiej drodze robić drifty między samochodami(tak przy okazji to nie NFS. Takie przypomnienie dla niektórych).

Z drugiej strony jebańce mają tanie paliwo i zyski ze sprzedaży tego paliwa. Tatuś załatwi tatuś kupi nowy samochód. Zresztą. Cały świat jest usłany takimi pajacami. Najbliżej nas to chyba pamietne polskie Subaru co po mieście wąskimi uliczkami zapierdala 140.

Tak czy siak filmik spoko.
Zgłoś
H................x 2012-06-05, 9:16
I pomyśleć że Polacy u arabów drogi budują.
Zgłoś
AmatorWiader 2012-06-05, 12:46
Eee a ja już myślałem,że to jest filmik z wnętrza samochodu podczas tego wypadku:
sadistic.pl/arabowie-akrobaci-vt118448,60.htm1162617
Dzięki kurwa.
Zjebałeś mi dzień.
Zgłoś
sliqe 2012-06-05, 16:17
Pasów nie zapinają bo i tak wiedzą , że bez sensu. A na pierwszym fragmencie koleś krzyczy umrzemy umrzemy ... smutne to ;P
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem