📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
heheheh za kapitana piwko!!!
Ostatnio się opierdalają z nowymi odcinkami... kiedyś co tydzień było, teraz trzeba miesiąc czekać.
Ostatnio się opierdalają z nowymi odcinkami... kiedyś co tydzień było, teraz trzeba miesiąc czekać.
lubię czasem "gupi humor", ale to już jest przesada co te ziomki wyprawiają. Połowa znajomych ogląda ich produkcje a ja się dziwię, na chuj?
gustav665 napisał/a:
Połowa znajomych ogląda ich produkcje a ja się dziwię, na chuj?
Też nie wiemy na chuj się dziwisz.
@luxik1988
Poznać kulturalnego człowieka. Nawet wyzywając czyjąś matkę od kurwy piszesz "Twoja" z dużej litery z szacunku do rozmówcy.
Poznać kulturalnego człowieka. Nawet wyzywając czyjąś matkę od kurwy piszesz "Twoja" z dużej litery z szacunku do rozmówcy.
Denne.
Klasyka to Włatcy Móch, gimbusy próbujące zrobić "coś w tym stylu" we flashu są żenujący - bylejaki pomysł i jak najwięcej bluzg.
Ani śmieszne, ani interesujące. Zmarnowane cenne minuty życia. I na oglądanie i na pisanie komentarza.
Klasyka to Włatcy Móch, gimbusy próbujące zrobić "coś w tym stylu" we flashu są żenujący - bylejaki pomysł i jak najwięcej bluzg.
Ani śmieszne, ani interesujące. Zmarnowane cenne minuty życia. I na oglądanie i na pisanie komentarza.
@QKLUX
Koleś, przeczytaj to co napisałeś i weź się kurwa zastanów Włatcy much klasyką ? Kapitan Bomba "coś w tym stylu" we flashu ? Popierdoliło cię do reszty !
Koleś, przeczytaj to co napisałeś i weź się kurwa zastanów Włatcy much klasyką ? Kapitan Bomba "coś w tym stylu" we flashu ? Popierdoliło cię do reszty !
ddobry10 napisał/a:
KAPITAN BOMBA - JACHAŚ 6 (ODC.100)
121 odcinek 4 sezon Chorąży Głuś ukrywał się przed gwiezdnym patrolem, po odkryciu, że nowy admirał gwiezdnej floty Domino Jachaś zamawia z funduszu floty pizzę hawajską z jego własnej pizzeri. Sięę rypało całymi sezonami, z całych sił
Do dzisiaj z kolegami w barach leci tylko "czteeery razy wóda, cztery razy!"
Żartuję, nie mam kolegów
Stwierdzenie że ,, włatcy móch ,,to klasyka jest tak popierdolona i wywrotowa iż intuicja nakazuje mi stwierdzić że jesteś marnym internetowym trollem albo gówniarzem który nie rozumie humoru Walaszka .
Amen
Ps. - chuj ci w dupę
Amen
Ps. - chuj ci w dupę
glaudis napisał/a:
Też nie wiemy na chuj się dziwisz.
Tak ładnej riposty dawno nie widziałem, piwko dla pana.
zajebisty jest kapitan bomba tylko git produkcja mogli by odstawic te inne zalosne bajki na bok, i skupic sie tylko i wylacznie na kapitanie bomba
Gdzie jest kurwa nowy odcinek ja się pytam ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów