📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
I takiego z samolotu nie wypierdolą, bo się boją. A Polaków za "kurwa" potrafią wypierdolić. Gdzie my kurwa żyjemy.
Powinni chuja do podwozia przywiązać, niech drze ryj przy lądowaniu
Nie ma jakichś przepisów zakazujących krzyczenia "allah akbar" w samolocie, podobnych do tych zakazujących krzyczenia "bomba" itp.
remi1982 napisał/a:
I takiego z samolotu nie wypierdolą, bo się boją. A Polaków za "kurwa" potrafią wypierdolić. Gdzie my kurwa żyjemy.
nie przesadzaj, znasz jakis przypadek ze kogos wywalili z samolotu tylko za to ze powiedzial 'kurwa' ?
IOI napisał/a:
nie przesadzaj, znasz jakis przypadek ze kogos wywalili z samolotu tylko za to ze powiedzial 'kurwa' ?
se.pl/wiadomosci/polska/wyrzucili-polakow-z-belgijskiego-samolotu_917316.html
W sobotę na lotnisku w Brukseli doszło do pewnego incydentu. Samolot linii Brussels Airlines miał odlecieć do hiszpańskiego miasta Alicante około godziny 14:30. Jak podaje serwis Kontakt24, samolot nie wyleciał o planowanej porze z powodu zachowania polskich pasażerów. Start maszyny został opóźniony o 2,5 godziny. Pośród pasażerów samolotu było około 40 Polaków. Jeden z nich używał wulgaryzmów.
Zdenerwowana obsługa samolotu uznała, że należy wyprosić chamskiego pasażera. Problem jednak tkwił w tym, że nikt nie chciał przyznać się do nieodpowiedniego zachowania. Postanowiono więc, że wszyscy Polacy opuszczą pokład.
Powiedział chuj,kurwa,cipa - zbiorczo wulgaryzmy...co i tak jest paranoją w kontraście do prezentowanego filmiku. Quo Vadis świecie.
Ja naprawdę bym go zjebał w tym samolocie. Dziecko mi śpi i niech się zamknie, bo zaraz allaha zobaczy szybciej niż mu się wydaje :/ ....pewnie bym poszedł na dołek za obraze jego uczuć religijnych...co za czasy kurwa
Pewnie miał wybuchnąć, ale coś poszło nie tak.
Sam chuj głupi musiał uszy zatkać bo tego gówna się nie da słuchać
remi1982 napisał/a:
Weź już nie przesadzaj, bo jeszcze brakuje tu bajki o wsadzaniu za kratki za kradzież batona. Polacy często w samolotach chleją, bo lot ich stresuje. Stają się przez to agresywni i to jest najczęściej powodem wywalania z samolotu.
Fajnie, ale ja po sadisticu nauczony jestem, że jak ktoś drze jape 'allah akbar', to nie należy wyciągać komórki i nagrywać, tylko lać go w turban zanim się ścierwo detonuje. No, ale cóż - takie czasy. Typ zamiast walczyć o swoje życie, woli powalczyć o lajki na fejsie...
@tranzystor
Mieliśmy przykład ostatnio, fantastico zamieścił link. Tak wyjebali wszystkich polaków ze samolotu, bo nie byli wstanie zidentyfikować sprawcy. Odpowiedzialność zbiorowa, jak w Korei Północnej albo Trzeciej Rzeszy.
Tak prawda, Polacy chleją w samolotach ale Anglicy czy Włosi też i chamstwo różne się trafia.
Mieliśmy przykład ostatnio, fantastico zamieścił link. Tak wyjebali wszystkich polaków ze samolotu, bo nie byli wstanie zidentyfikować sprawcy. Odpowiedzialność zbiorowa, jak w Korei Północnej albo Trzeciej Rzeszy.
Tak prawda, Polacy chleją w samolotach ale Anglicy czy Włosi też i chamstwo różne się trafia.
Po oznaczeniach widać że jest to jakaś bliskowschodnia linia lotnicza typu np. Saudia. Może jakiś fanatyk islamu właśnie leci do Mekki pospacerować sobie wokół tego ich wielkiego pudła Sądzę że w jakichkolwiek nie arabskich liniach lotniczych obsługa samolotu od razu by go uciszyła za darcie ryja i przeszkadzanie innym pasażerom.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów