Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak wogóle to myslałem że go walnie tym laptopem, i taka sprawa... yyy ludzie pochodzą od małp, tak? A małpy poza bananami jedzą też robaczki, prawda? To co tu poszło nie tak w ewolucji tej kobiety?
~Scarlet - nie pierdol jak się nie znasz
no niestety się znam, bo sama na to cierpię. jak sama nazwa wskazuje: gr. arachne – pająk, gr. phobia – strach. więc nie pogrążaj się już bardziej, tylko przyjmij na klatę, że się jebnąłeś
koty nie drapać się! podpis jest i dobry i zły, zależy od tego jak się go zrozumie, np arachofobia=oblicze strachu, ukazuje innym jaki to strach albo w jeszcze inny sposób i wychodzi z tego masło maślane. Jak na sadistica to oba warianty są prawidłowe
y-yyy..
fobia=oblicze strachu. arachnofobia=oblicze strachu przed pająkami
ale dobra, dobra, już, nie będę się czepiać
ech filmik pokazuje ludzi jak się zachowują w jednym z obliczy strachu jakim jest arachnofobia
no właśnie, że filmik nie przedstawia arachnofobii, bo główna bohaterka nie piszczy na widok pająka a na widok innego robala. chodzi mi tylko o ścisłość terminu.odmian fobii jest od chuja i trochę.
aaa to o to chodzi... ale cep ze mnie teraz zajarzyłem, masz 100% rację przecież tam nie ma pająka, zwracam honor. Wybaczysz?
no wybaczę, wybaczę
PS poza tym skąd wiesz, że to nie jest pająk? - może jest mały - co nie znaczy, że nie jest pająkiem
PS 2 staram się nie polemizować z osobami korzystającymi z IE - jako przeglądarki dlatego już nie będę odpisywał w tym temacie - uważam, że mam rację i swego zdania nie zamierzam zmienić
a tam nie zgadzam się z Wami - chyba, że Scarlet pokaże zeskanowane papiery psychiatry klinicznego
nie potrzeba papieru psychatry, wystarczy podstawowa wiedza.. a jeśli tak Ci ciężko, luknij na wikipedię czy jakiekolwiek inne źródło wiedzy..
PS poza tym skąd wiesz, że to nie jest pająk? - może jest mały - co nie znaczy, że nie jest pająkiem
słowo bug, nie oznacza tego samego co słowo spider, a poza tym wystarczy się przyjrzeć.
PS 2 staram się nie polemizować z osobami korzystającymi z IE - jako przeglądarki dlatego już nie będę odpisywał w tym temacie - uważam, że mam rację i swego zdania nie zamierzam zmienić
teraz użyłeś argumentów, które eliminują Cię z jakiejkolwiek dyskusji, no ale tonący brzytwy się chwyta. rozumiem, że żal Ci dupę ściska, jak masz się przyznać do błędu, ale sam się teraz ośmieszasz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów