📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
myślałem że ujebie palca... a tu nic ...
Tak obierał, że tym co pozostało na skórce tego arbuza nażarłaby się etiopska wiocha..
polecam wpisać w "szukaj po tagach" "arbuz". Chyba na ani jednym filmiku nie jest on jedzony. Zabawne.
nie ujebał palaa to po co to wrzucać
Miałem już narzekać, że bez krwi. Ale jednak dobry Sadol. Najpierw rozebrał arbuza do naga, więc są cycki, a potem bez zbędnej gry wstępnej zerżnął arbuziątko do cna jak to Bóg przykazał.... e no na pewno jakiś przykazał. Piwo dla tego zwyrodnialca.
podobnie jak Twoi starzy
a jednak , murzyni mają wyszkolonego białego niewolnika żeby im ciąć arbuzy
strasznie powolny..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów