📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
I podniecają się zamknięciem zwykłych mułów i 200 kg zielska, które mafia sama im podrzuciła, żeby odwrócić uwagę i puścić 2 tony innym kanałem...
Coordinator napisał/a:
I podniecają się zamknięciem zwykłych mułów i 200 kg zielska, które mafia sama im podrzuciła, żeby odwrócić uwagę i puścić 2 tony innym kanałem...
I o to chodziło.
Ale każdy zadowolony.
Nie wiedziałem, że marycha pochodzi z arbuzów
Od teraz częściej będę się zatrzymywał jadąc drogą 81 na Ustroń.
Burn! Loot! Murder!
Przecież że nie z konopi.
laser81 napisał/a:
gdzie mozna kupiec ?
Przy drodze DK81, o okolicy Skoczowa.
Czy takie arbuzy mogę dostać w biedrze?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów