📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Toć to Bongman po przepierdoleniu sałaty za połów krabów.
Jest ich czterech. Każdy ma bransoletki, wiec kują rączki, nóżki a trzecie bransoletki zapinają na te pomiedzy nóżkami i rączkami. Wynosi sie jak worek kartofli.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Coś czuję, że pizda w rurkach parę razy pod rząd nieszczęśliwie upadnie w drodze na komisariat...
Co z tych gliniarzy robią się mentalne ciule kurwa mać. Mój sąsiad lat 70 opowiadał, że na cała dzielnice wystarczył jeden milicjant. Zrobiłem taką minę z niedowierzaniem. No i wtedy powiedział mi. Komuna była jaka była, ale wtedy ludzie mieli cholerny respekt do mundurowych. Owszem do nadużyć wszędzie dochodzi, ale wtedy nikt nie pierdolił się z jakimiś mandatami. Przecież marnujesz papier i długopis ,a po co, jak można ekologicznie parę gum sprzedać przedłużaczem konstytucji. Wiesz dlaczego jeden milicjant starczał na grupkę 10 osób wieczorem? Bo jak cię złapali, to wychodziłeś tęczowy z komisariatu. I faktycznie jak dowiedzieli się, że żonę bijesz. Miałem od razu wezwanie na milicję i od razu policjant do ciebie tekst "Tyle masz siły, więc spróbuj ze mną" . Dlatego takie widoki to obraz żenady. Przez nagonkę ludzi, pierdolnie z policjantów robi się cipy, a z psów chomiki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów