Sama prawda
Sama prawda
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ojciec Wilfried jest z pochodzenia Kameruńczykiem, a matka Fayza Lamari jest pochodzenia algierskiego, wywodzi się z plemienia Kabylów - taki z niego francuz jak ze mnie baletnica albo śpiewak operowy ewentualnie helikopter szturmowy KIŁA-8 xD
Tylko że to stare wideo,.W składzie tegorocznego finału na koniec meczu po za Llorisem na bramce cały skład Francji był czarny. W momencie gdy zaczynali mecz już było tylko 3 piłkarzy czystej francuskiej krwi
Przestańcie czytać te gejowskie newsy, nie ma czym się chwalić.
Tylko że to stare wideo,.W składzie tegorocznego finału na koniec meczu po za Llorisem na bramce cały skład Francji był czarny. W momencie gdy zaczynali mecz już było tylko 3 piłkarzy czystej francuskiej krwi
stwierdzenia o czystej francuskiej krwi bym nie ryzykował...
Ojciec Llorisa to Katalończyk, więc tak średnio czysta krew. Jedyni faktyczni Francuzi w składzie to Rabiot i Giroud. Jest jeszcze Pavard, ale on siedział na ławce.
Ojciec Llorisa to Katalończyk, więc tak średnio czysta krew. Jedyni faktyczni Francuzi w składzie to Rabiot i Giroud. Jest jeszcze Pavard, ale on siedział na ławce.
A griezman?
A co do samej Francji to Embape oczywiście że jest Francuzem. Po prostu mamy całkiem inny punk odniesienia jeśli chodzi o nacjonalizm. Nacjonalizm Francuski kiedy krystalizował się i nabierał formy od samego początku (tj czasów rewolucji francuskiej ) pomijał pochodzenie, krew, korzenie. Zupełnie inaczej jak nacjonalizm niemiecki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów