Walisz typa na dziure z zaskoczenia a na drugi dzień dowiadujesz się , że zszedł i cały TWÓJ RAJ pryska. Tak miał i ma mój funfel , który ma jeszcze ok 5 lat do odpękania z 12.
To huj w dupe twojemu kumplowi, chociaż bez tego i tak pewnie nie jednego huja w dupie już miał.
@koras24 Wiesz... każdy miał ochotę przyjebać komuś przynajmniej raz w życiu. W samym praniu się po pyskach nie ma problemu większego. Kłopot jest, gdy ktoś leje nie myśląc o konsekwencjach. Uderzając kogoś kijem baseballowym w głowę liczysz sie z tym, że prawdopodobieństwo ubicia jest >50%. Problem polega na tym że niektórzy nadaktywni nie są świadomi, że mogą kogoś zabić i co to implikuje.
solowka a partyzant to sa 2 rozne sytuacje. i w sumie wiekszosc solowek konczy sie w miare lagodnie z lekkimi obrazeniami. jak ktos z partyzanta uzywa calej sily zeby urwac glowe i to z zaskoczenia to wtedy jest ciezki k.o i moze nawet smierc skoro bojka jest na ulicy i mozna glowa o beton porzyjebac. dla takich kurew uderzajacych z partyzanta powinien byc moim zdaniem osobny paragraf.
Walisz typa na dziure z zaskoczenia a na drugi dzień dowiadujesz się , że zszedł i cały TWÓJ RAJ pryska. Tak miał i ma mój funfel , który ma jeszcze ok 5 lat do odpękania z 12.
Taki śmieć dostał tylko 12 lat? To nawet nie połowa życia za odebranie komuś całego. Morderstwo w afekcie/wypadek powinno być tak karane a nie zabójstwo ze zwykłej tępoty, pustego łba i braku wyobraźni. Takich debili dożywotnio do syberyjskiego łagru wydobywać kamienie bez możliwości zwolnienia. Ewentualnie może się powiesić bez przeszkód. Co za żałosna rasa.. za oszustwa podatkowe więcej dostaniesz
szkoda że krzesła nie dostał
bo prawo jest pojebane, jeśli masz na celu tylko pobicie bez uzasadnienia dla mnie powinno być karane tak samo jak zabójstwo, albo przynajmniej jego usiłowanie. Natomiast jak jest powód to już inna sprawa, w tym przypadku z filmu ciężko precyzyjnie coś wywnioskować. Natomiast szedłbym tropem, że była jakaś impreza w lokalu, babka nie chciała, żeby najebany chłopak prowadził, a inny najebany ziomek uznał, że albo ją okrada, albo nie lubi pijanych kierowców, więc jakiś tam powód mógł być
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów