📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Herezja! Piwo powinna przynosić KOBIETA. Ostrożnie wyjąć z lodówki, nie podrzucać, nie potrząchać (bo połowa przy otwarciu wyleci na podłogę) i uśmiechnięta podać mężczyźnie...
Cywilizacja upada
Cywilizacja upada
ruszył by to dupsko i sam wziął to bylo by 10 razy szybciej..
nosz kurwa zdążyłem zrobić sobie kanapkę, zjeść ją, strawić, wysrać i jeszcze czekałem na tego browara
Magik2501 napisał/a:
Piwo powinna przynosić KOBIETA.
Właśnie. Kolo najwidoczniej jest pedałem. I jedyne co wymyślił to maszynę która zbuszuje piwo przed otwarciem. A kiedy kobieta podaje wam piwo ma być już otwarte.
I przypomniał mi się dowcip: Przychodzi mąż do domu zmęczony po pracy. Żona chcąc go pocieszyć pyta:
-Kochanie otworzyć Ci puszkę?
-Cipuszka potem, najpierw daj obiad.
i sie potem dziwić że u nich same spaślaki są, i do tego takie chujowe piwo łeee... Żywiec Only !
misiek1991 napisał/a:
i sie potem dziwić że u nich same spaślaki są, i do tego takie chujowe piwo łeee... Żywiec Only !
O mamo, ale masz gust człowieku, wybrałeś sobie za obiekt westchnień najgorsze piwo w Polsce
A co do maszynki to moze sie czasem przydac, wkoncu kobieta musi wyjsc czasem z domu np po to piwo, lub gdy koledzy sa w domu
Jego kobieta siedzi w tym pudle i rzuca mu to piwo ;|
ciekawy pomysł, dobre wykonanie, widać, że chłopak włożył w to sporo pracy i czasu.
Ale piwa nie ma, bo nie dostał puszką w łeb.
Ale piwa nie ma, bo nie dostał puszką w łeb.
A jak gość nie złapie, puszka się rozjebie i po piwie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów