18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
G................z 2012-08-22, 19:09
Dzięki za ostrzeżenie, internet potrafi zeszmacić każdy fajny kawałek.
Zgłoś
ZimnySkurwiel 2012-08-22, 19:21 4
Gdyby nie zjebany rząd który sam niszczy armie, to bylibyśmy europejską potęgą, a tak to tylko regionalną
Zgłoś
Loaloa 2012-08-22, 19:25 46
Bóg, honor ojczyzna, tak? Bóg nie istnieje, za to ma najliczniejszą reprezentacje w polskiej armii - ordynariat polowy siłą rażenia samych modlitw i klątw może sie równać z armiami mniejszych państw NATO. ''Honor'' trochę dziwnie brzmi, gdy mamy na mysli kolesi mordujących cywili w odległym kraju na rozkaz jednego z największych agresorów na tej planecie. ''Ojczyzna'' - wycieczki polskich gierojów za pieniądze podatnika na inne kontynenty są raczej średnim zyskiem dla Polski. Może nim być ewentualnie podnoszenie wartości bojowej armii, ściślej mówiąc tych nielicznych jednostek, które w ogóle się do czegokolwiek nadają.
Zgłoś
darecki328 2012-08-22, 19:51 62
@up
1 - udowodnij mi że Boga nie ma,
2 - Taki zawód żołnierza, w afganistanie nawet szczeniak może Ci wpierdolić kosę w tchawice jak nie będziesz czujny, więc lepiej zapobiegać niż leczyć
3- Kurwa... Polska to kraj z najpięknięjszą historią w Europie, z tym że jest rządzony przez pierdolone pasożyty i niedorajdy życiowe. Zresztą po przetrwaniu dwóch wojen i rozbiorów jeszcze trochę czasu minie nim zostaniemy mocarstwem, nie sądzisz?
Zgłoś
zajetynick 2012-08-22, 19:56 5
Historie mamy bogatą, ale z tą najpiękniejszą bym nie przesadzał

Wojsko polskie to syf teraz. Nasi piloci jak lecieli do Afganistanu to nawet nie mieli noktowizorów i dopiero uczyli się na nich latać. To samo z piechotą itp. GIGANTYCZNE braki sprzętowe, dziury w wykształceniu i szkoleniu.

LIPA panowie LIPA
Zgłoś
Mathiuser 2012-08-22, 19:57 2
Na zmiane pokazywane 3 odrzutuowce, helikoptery, czołgi, strzelanie w nicość i obezwładnianie statystów. SIŁA!
Zgłoś
j................s 2012-08-22, 20:19 1
zajetynick napisał/a:

Historie mamy bogatą, ale z tą najpiękniejszą bym nie przesadzał

Wojsko polskie to syf teraz. Nasi piloci jak lecieli do Afganistanu to nawet nie mieli noktowizorów i dopiero uczyli się na nich latać. To samo z piechotą itp. GIGANTYCZNE braki sprzętowe, dziury w wykształceniu i szkoleniu.

LIPA panowie LIPA

radzę zmienić treść i sens twojej wypowiedzi bo zaraz zaczną jechać że nasi piloci latają na noktowizorach hehe
Zgłoś
pakicito 2012-08-22, 20:40 19
Cytat:

1 - udowodnij mi że Boga nie ma,

jak można udowodnić nieistnienie czegoś, czego nie ma?
Zgłoś
rockface123 2012-08-22, 20:58 7
@darecki328 wierzysz w boga? zabij się i kurwa sprawdź czy istnieje

żałuje tylko że nie zobacze twojej krzywej zdziwionej mordy jak nic nie zobaczysz

po śmierci nie ma zapewne nic a dlaczego? bo kurwa zdechłeś

,,armia polska"

armia jak każda inna więc nie wychwalajcie się czymś bo nie ma czym zobaczcie rosje,ameryke niemcy chiny to wam pała opadnie sprzęt mmay z chin i od ruskich oraz troche amerykańskich tak samo jak każdy żołnierz na świecie...

to nie jest 2 WŚ by wychwalać polske kiedyś to był piękny kraj dziś sram na niego
Zgłoś
s................n 2012-08-22, 21:36 20
rockface szczeniaku sram to ja tobie na ryj
Zgłoś
darecki328 2012-08-22, 21:58 20
rockface123 napisał/a:

@darecki328 wierzysz w boga? zabij się i kurwa sprawdź czy istnieje

żałuje tylko że nie zobacze twojej krzywej zdziwionej mordy jak nic nie zobaczysz

po śmierci nie ma zapewne nic a dlaczego? bo kurwa zdechłeś

,,armia polska"

armia jak każda inna więc nie wychwalajcie się czymś bo nie ma czym zobaczcie rosje,ameryke niemcy chiny to wam pała opadnie sprzęt mmay z chin i od ruskich oraz troche amerykańskich tak samo jak każdy żołnierz na świecie...

to nie jest 2 WŚ by wychwalać polske kiedyś to był piękny kraj dziś sram na niego

Troche dumy i szacunku do wiary, głupcze
Zgłoś
Tamtaramta 2012-08-22, 22:02 1
POlska mocarstwem...
Zgłoś
knrdkrs 2012-08-22, 22:07 1
z tyloma efektami co na tym filmiku to moje poranne wyjscie po bulki tez bedzie wygladalo na cos ekstremalnego
mimo wszystko szacun dla chlopakow ze wytrzymuja i chca sluzyc w tym burdelu na kolkach

...a po bulki rano i tak nie chodze bo mam wakacje
Zgłoś
krz2 2012-08-22, 22:08
Ten czarny orzeł w lewym górnym rogu razi mnie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem