Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
1 - udowodnij mi że Boga nie ma,
2 - Taki zawód żołnierza, w afganistanie nawet szczeniak może Ci wpierdolić kosę w tchawice jak nie będziesz czujny, więc lepiej zapobiegać niż leczyć
3- Kurwa... Polska to kraj z najpięknięjszą historią w Europie, z tym że jest rządzony przez pierdolone pasożyty i niedorajdy życiowe. Zresztą po przetrwaniu dwóch wojen i rozbiorów jeszcze trochę czasu minie nim zostaniemy mocarstwem, nie sądzisz?
Wojsko polskie to syf teraz. Nasi piloci jak lecieli do Afganistanu to nawet nie mieli noktowizorów i dopiero uczyli się na nich latać. To samo z piechotą itp. GIGANTYCZNE braki sprzętowe, dziury w wykształceniu i szkoleniu.
LIPA panowie LIPA
Historie mamy bogatą, ale z tą najpiękniejszą bym nie przesadzał
Wojsko polskie to syf teraz. Nasi piloci jak lecieli do Afganistanu to nawet nie mieli noktowizorów i dopiero uczyli się na nich latać. To samo z piechotą itp. GIGANTYCZNE braki sprzętowe, dziury w wykształceniu i szkoleniu.
LIPA panowie LIPA
radzę zmienić treść i sens twojej wypowiedzi bo zaraz zaczną jechać że nasi piloci latają na noktowizorach hehe
1 - udowodnij mi że Boga nie ma,
jak można udowodnić nieistnienie czegoś, czego nie ma?
żałuje tylko że nie zobacze twojej krzywej zdziwionej mordy jak nic nie zobaczysz
po śmierci nie ma zapewne nic a dlaczego? bo kurwa zdechłeś
,,armia polska"
armia jak każda inna więc nie wychwalajcie się czymś bo nie ma czym zobaczcie rosje,ameryke niemcy chiny to wam pała opadnie sprzęt mmay z chin i od ruskich oraz troche amerykańskich tak samo jak każdy żołnierz na świecie...
to nie jest 2 WŚ by wychwalać polske kiedyś to był piękny kraj dziś sram na niego
@darecki328 wierzysz w boga? zabij się i kurwa sprawdź czy istnieje
żałuje tylko że nie zobacze twojej krzywej zdziwionej mordy jak nic nie zobaczysz
po śmierci nie ma zapewne nic a dlaczego? bo kurwa zdechłeś
,,armia polska"
armia jak każda inna więc nie wychwalajcie się czymś bo nie ma czym zobaczcie rosje,ameryke niemcy chiny to wam pała opadnie sprzęt mmay z chin i od ruskich oraz troche amerykańskich tak samo jak każdy żołnierz na świecie...
to nie jest 2 WŚ by wychwalać polske kiedyś to był piękny kraj dziś sram na niego
Troche dumy i szacunku do wiary, głupcze
mimo wszystko szacun dla chlopakow ze wytrzymuja i chca sluzyc w tym burdelu na kolkach
...a po bulki rano i tak nie chodze bo mam wakacje
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów