Zapewne wielu z was pamięta świetną gierkę The Neverhood. Ostatnio ruszyła na Kickstarterze zbiórka na jej duchowego następcę. Za powstanie Armikrog odpowiada część teamu, który stworzył Neverhooda. Daje to nadzieje, że finalnie otrzymamy równie dobrą przygodówkę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za przypomnienie mi o Neverhoodzie - piwko. Czas poszukać dawno zapomnianej płyty z ta grą...
Tego typu animacja wymaga tak wielkich nakładów pracy i cierpliwości, że wywołuje to u mnie mdłości.
Brawa dla twórców, za kawał świetnej roboty.
Brawa dla twórców, za kawał świetnej roboty.
oł sziieeet... czekam niecierpliwie. Dorzuciłbym się, ale biedny chwilowo jestem.
Nosz kierwa, aż się przypomniały czasy jak się z kumplami rozkminiało jak napluć do "rurek" żeby dźwięki wydawały. A to drzewo z owocami :DDD
grałem w to jak miałem kilka lat xD @upup drzewko od bekania było solidnie porobione...
Takiej ilosci plasteliny i modeliny, jaka uzyto do robienia tejze wspanialej gry, to ja przez cale zycie nie zobacze
Dobry temat dziobak, kolejny o grach, co mnie cieszy!
Dobry temat dziobak, kolejny o grach, co mnie cieszy!
fashX,
Akurat przygodówki nadal trzymają poziom. To chyba jedyny gatunek gier, który nie padł ofiarą rozrastającego się rynku casuali.
Akurat przygodówki nadal trzymają poziom. To chyba jedyny gatunek gier, który nie padł ofiarą rozrastającego się rynku casuali.
ciekawi mnie jaka jest mediana wieku użytkowników sadola że pamiętają takie klasyki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów