📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No objawienie muzyczne roku w chuj.
precyzyjniej - 0:23.. aczkolwiek mimo iz sie perfidnie zjebal zachowal pelna powage
Właściwie o 0:17, tylko to bł ćhacz...
haha z kumplem na skypie siedzimy taka cisza ja sobie cicho pierdnąłem a prawie miałem ten filmik włączony tylko prawie przerzuciłem na inną kartę w przeglądarce i myślałem że to on się zjebał
@Up Prawie urzekła mnie Twoja Prawie historia
To jest fejk jakby ktoś nie wiedział ,
to jest link to oryginału /watch?v=abLDD3mBkRk&
to jest link to oryginału /watch?v=abLDD3mBkRk&
Hampelek napisał/a:
To jest fejk jakby ktoś nie wiedział
aopia napisał/a:
Fejk jak chuj
no ciezko sie domyslic i chuj z tego ze fejk, skoro dobrze zrobiony
Ja pierdolę, koleś puścił pierda na wizji. Niedługo pewnie taki Durczok w faktach zacznie przeklinać...
To jest In and Out of Love, a on wyraźnie mówi, że to It feels so good.
Ten zabieg popularnie nazywany jest "Shreds". Polega na podłożeniu do nagrania video (koncert, teledysk) absurdalnej ścieżki dźwiękowej zsynchronizowanej z obrazem na tyle, żeby sprawiała wrażenie oryginalnej. Sporo tego jest w sieci. Pierwsze takie produkcje ujrzały światło dzienne w 2007, a ich twórcą był użytkownik YouTube o nicku StSanders (prawdziwe imię i nazwisko: Santeri Ojala), pochodzący z Finlandii. Moje ulubione:
- Santana - /watch?v=2BrLEuzVCVQ
- Paco De Lucia - /watch?v=89zM9pZzt0U
- Iron Maiden - /watch?v=gTCP0jk3cX4
A tutaj Shreds ze Slashem na żywo w programie Jimmy Kimmel. Oczywiście w wykonaniu StSanders'a:
/watch?v=Rbu233zjUXg
- Santana - /watch?v=2BrLEuzVCVQ
- Paco De Lucia - /watch?v=89zM9pZzt0U
- Iron Maiden - /watch?v=gTCP0jk3cX4
A tutaj Shreds ze Slashem na żywo w programie Jimmy Kimmel. Oczywiście w wykonaniu StSanders'a:
/watch?v=Rbu233zjUXg
A kto to ten buren?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów