18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Armored Core V
R.G. • 2012-04-13, 11:50
Gra ukazuje wg. mnie zajebisty motyw wojny w przyszłości. Ogólnie gra zależnie od gustu jest średnia lub kiepska ale filmik co tu dużo mówić wymiata. Enjoy
Zgłoś
darecki328 2012-04-16, 7:42 1
Tytuł to nero - doomsday
hejty jebane

Lepiej być faszystą niż pedałem.
Zgłoś
ZimnySkurwiel 2012-04-16, 7:51
darecki328 napisał/a:

Tytuł to nero - doomsday
hejty jebane

po chuj to komu?
Zgłoś
M................n 2012-04-16, 10:52 2
Ja pierdole wielka hipsternia, hejterzy mejnstrimu i dubstepu. Nie podoba Ci się muzyka to sobie wycisz i puść w tle kurwa Bacha, Jima Morrisona, Beatlesów czy jakąś inną klasykę i zobaczymy jak Ci przypasuje do filmiku. Nie podłożysz Mozarta pod Transformersy, ani dubstepu pod biografię mozarta. Ja słucham różnych gatunków muzyki. Rocka, metalu, jazzu, rapu, reggae, ale też d'n'b czy dubstepu. I jakoś żadnej muzyki (muzyki kurwa, nie jakies nicki minaj, lil wayne czy którejś z tych karykaturalnych tworów Disneya typu Pedałs Brothers, czy Dżastin Bober) nie uważam za gorszą. Każdy ma swoje gusta, ale najwyraźniej dla niektórych to za dużo do ogarnięcia, przez ich kurewsko ograniczone umysły.

W każdym bądź razie wszystkim hejterom 100 chujów w buzię i po kolejne 100 do każdej łapy co byście przestali się odzywać i pisać. Peace & out!
Zgłoś
koło_zamachowe 2012-04-16, 11:32
nero - doomsday
Zgłoś
NomedN 2012-04-16, 11:33
Że wy nie macie co robić tylko jojczyć na dubstepy w komentach pod każdym tego typu filmikiem... Circle jerking z waszej strony wciąż trwa!
Zgłoś
Mordak 2012-04-16, 14:24
To jest Elektro albo House, jebane prostaki. Idźcie słuchać polskiego rapu.

PS: polski rap to gówno.
Zgłoś
TheByQ 2012-04-16, 15:16
@JDMSoiL słyszałem to i owo tego MtEden. Chujowe. Brzmi to wszystko jak pies z jajami w kosiarce. Najpierw pies warczy, potem włączasz silnik i się zaczyna. "Wrrrrr, wewruwryryryryr, ryryryryyyy, wryrychujumujururury"
Zgłoś
cizi 2012-04-16, 16:27 3
pacho napisał/a:

Wszędzie muszą wpierdolić to chujostwo jakim jest dubstep?

dojebałeś się, bo nic sensowego na temat trailera nie umiałeś napisać?

o gustach się nie dyskutuje!
Zgłoś
kosmotak12 2012-04-16, 16:44 3
pacho napisał/a:

Może skoro jest wszędzie to nie jest takim hujostwem, może to twój gust jest hujowy! Kolejny kurwa geniusz muzyczny jadący po tym gatunku bo to jest teraz cool extra super modne. Trącał cie pies!
Zgłoś
Noktowizor 2012-04-16, 18:10
Xenomorph08 napisał/a:

A kiedy jest dzień 3.20.2012?

kurwa, to ma podkreslic motyw z przyszlosci

@

gra ogolnie jest chujowa tak samo jak ta ekipa cyganow grajacych na mlotach pneumatycznych w tle
Zgłoś
Cyper94 2012-04-16, 18:14 1
pacho napisał/a:

Do tego filmiku na pewno pasowałaby jakaś pompka (nie wiem co ludzie widzą w tych pompkach i dlaczego nazywają to electro housem ?! Polski clubbing schodzi na psy i to w zabójczym tempie, kiedyś w klubach grano ambitniejszą muzykę aniżeli teraz)

Poza tym - dobra giera
Zgłoś
babycow 2012-04-16, 18:39
kurda znowu banda gimbusow bd sie sprzeczala, dla jednego dubsep to gowno, dla drugiego metal to chujowizna,a techno to shit. wiec dajcie se siana...
Zgłoś
Swka 2012-04-16, 20:07 1
kosmotak12 napisał/a:

Może skoro jest wszędzie to nie jest takim hujostwem, może to twój gust jest hujowy! Kolejny kurwa geniusz muzyczny jadący po tym gatunku bo to jest teraz cool extra super modne. Trącał cie pies!

Cytuje: "Geniusz muzyczny" a Ty za to Kosmotak12 "Geniusz Gramatyczny"

Edit: A Ci co postawili piwo Pacho'wi tak samo się ich to TYCZY! (czytaj komentarze powyższe odnośnie Pacho)...

Bo gdyby nie ten człowiek to któryś z 31 piwoszy (bynajmniej w tym czasie kiedy pisze temat, bo zapewne znajdzie się więcej typu Pacho) by napisał to samo, tylko Pacho był szybszy i akurat już nie było warto przyszpanować tym że dubstep jest "gównem".

Wspomniane "Gówno" to robicie właśnie Wy pisząc takie bezsensowne komentarze aby być "fajniejszym"...

Ale znając życie to Gimbaza jeszcze nie raz będzie uprzykrzać.

Nawet Soczku Malinowego byście ode mnie nie dostali...
Zgłoś
Simply 2012-04-16, 23:34 2
eeee... ale to jest tzw. Brostep, czyli komercyjne ścierwo, które znane jest dla przeciętnego gimbusa pod pojęciem Dubstep.

Posłuchajcie prawdziwego Dubu, potem hejtujcie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów