Gra ukazuje wg. mnie zajebisty motyw wojny w przyszłości. Ogólnie gra zależnie od gustu jest średnia lub kiepska ale filmik co tu dużo mówić wymiata. Enjoy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wszędzie muszą wpierdolić to chujostwo jakim jest dubstep?
Fajnie się prezentuje początkowe kilkadziesiąt sekund, ale jak pokazano kawałek gejmpleju to czar prysł. Słaba oprawa, efekciarskie filtry graficzne i w sumie to nic ciekawego.
tyle świecidełek w multi? już widze pro na okrojonych z tych flash-y configach
gówno feat twoja stara - nie wiem co to muzyka wiec słucham dubszejsu.remix
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Hamburgerlandia stosuje inny system: tak jak u nas jest dd/mm/rr u nich jest mm/dd/rr
rockface123 napisał/a:
gówno feat twoja stara - nie wiem co to muzyka wiec słucham dubszejsu.remix
kurwa ci powiem że jak na twój wiek tego się spodziewałem myślałem że twoja stara teksty wyszły z mody a jednak jeszcze ktoś tego używa
divx94 napisał/a:
kurwa ci powiem że jak na twój wiek tego się spodziewałem myślałem że twoja stara teksty wyszły z mody a jednak jeszcze ktoś tego używa
cenie oryginalność
A co do gierki - przypomina Transformersy
A co do gierki - przypomina Transformersy
Xenomorph08 napisał/a:
A kiedy jest dzień 3.20.2012?
na tamtej półkuli zawsze pierwszy jest miesiąc
AC zawsze na propsie. Nawet pierwsza cześć na PSX była spoko
Jaki zajebisty motyw wojny przyszłości ? ... Max 3 bombki atomowe kurwa i nie było by o czym gadać ...
Albo wyrosłem z gier albo nie produkuje się już ich na takim poziomie jak kiedyś. Parę przykładów: Fallout do 2 części- genialna i epicka (tak.. nie zawaham się użyć tego słowa) wręcz opowieść, fajny gameplay, słaba grafa ale nie to się w tej grze świeciło, seria diablo- 1 część mroczna, straszna, zimna, druga już nie tak klimatyczna ale za to bardziej rozbudowana, wciąż jednak miała ten klimat, seria heroes- kolejny przypadek. Każdy fan serii twierdzi, że na 3 wszystko się skończyło.
Wszystkie te gry zostały zjebane. Ktoś mądry kiedyś powiedział, że jeśli będziesz coś dostatecznie długo ulepszał, na pewno to spierdolisz. Zabita opowieść fallouta, klimat diablo, który utonął w 3 częśći kolorowych i śmiesznych szablonów a'la WoW, i heroes.
Wszystkie te gry zostały zjebane. Ktoś mądry kiedyś powiedział, że jeśli będziesz coś dostatecznie długo ulepszał, na pewno to spierdolisz. Zabita opowieść fallouta, klimat diablo, który utonął w 3 częśći kolorowych i śmiesznych szablonów a'la WoW, i heroes.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów