📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Boże Święty zaczyna się...
Tak poza tematem to jak można nie znać Neila Amstronga? To chyba osoba tak znana jak Einstein.
Tak poza tematem to jak można nie znać Neila Amstronga? To chyba osoba tak znana jak Einstein.
Jego muzyka zawsze będzie w moim sercu. Nie żeby coś Szeryfian, ale Einstein był wymyśloną postacią tylko do serii Red Alert, a to niezbyt popularna gra.
Amstrong od ksiezyca i od rowerow to rozne osoby!
Cytat:
jak można nie znać Neila Amstronga?
Ja tam takiego nie znam, znam za to Neila Armstronga... (nie osobiście ofkors)
@orzechccc
Oto i pierwsza ofiara trollingu - gratulacje!
Szeryfian napisał/a:
Boże Święty zaczyna się...
Jeśli nie widzisz żartobliwości w tym obrazku to jesteś chyba totalnym debilem. Mistrzem świata w ułomności. Prawdopodobnie z racji swojej niedołężności będziesz niósł polską flagę za cztery lata na paraolimpiadzie. Oczywiście, że znam Neila Armstronga. A Ty znawco i bucu źle napisałeś jego nazwisko
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Lance Armstrong, Neil Armstrong i Louis Armstrong. Tyle w tym temacie.
@Mr.Lumberjack
Czyli dzień jak co dzień
Czyli dzień jak co dzień
@Plecionkarz Ja jebie. ARMstrong, nie AMstrong kurwa. Dwa razy już to napisali jak ma na nazwisko a ten dalej z błędem.
@up chuj tam
dobre, uśmiałem się ale i tak niektóre tępe dzidy nie będą wiedziały o co chodzi
Się narobiło tych Amstrongów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów