📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Leti napisał/a:
najlepsze w szwabi jak sie na plakacie dwa stare pedały całują... to jest wieś 2:29
To jest Leonid Breżniew i Erich Honecker i podejrzewam, że żaden z nich pedałem nie był. Wsią natomiast jest nie znać historii...
Tylko mnie się tak skojarzyło?
Nieźle musiała mu śmierdzieć ta koszulka skoro cały świat w niej zwiedził bez zmiany
Czy tylko ja oglądałem do momentu kiedy pojawiła się Polska i wyłączyłem?
Kurwa, ale czemu akurat Poznań?
No dosyć chujowe to miejsce w Polsce wybrali... Moim zdaniem jest u nas milion lepszych miejscówek w których mogliby to zrobić
Cytat:
Pozytywne + dobra nuta (Daft punk dla niekumatych).
Nie sama kapela, ale tytuł kawałka - Around the world.
Dał plamę chcąc napisać "Moskwa" cyrylicą. Powinno to wyglądać tak - Mockba, a on zamiast "b" wstawił niemieckie "s" basowe - ß.
Niemniej bardzo pozytywny koleżka.
Chytra Baba z Radomia przeniosła się do Poznania na kolejny łup
4:35 prawie materiał na harda. no ale łap piwko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów