📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Polska w 2:10
Teired, ciekawe o ile sek byłem szybszy ;P
maxvolumePL napisał/a:
Teired, ciekawe o ile sek byłem szybszy ;P
Pewnie parę
Żeby nie robić offtopu to dodam jeszcze, że muzyka mogłaby być lepsza
Czemu mnie jakoś nie dziwi, że jakiś wieśniak z Polski będzie z siebie kretyna robił i przynosił nam wstyd ...
bo taniec z flagą (w tym przypadku) to wieś? Idź Pan w chuj.
najlepsze w szwabi jak sie na plakacie dwa stare pedały całują... to jest wieś 2:29
najlepsze w szwabi jak sie na plakacie dwa stare pedały całują... to jest wieś 2:29
Mosz recht, niy zauwazylech - bronek leci
Leti napisał/a:
To są jacyś komunistyczni działacze, a przynajmniej tak mi się zdaje.
Leti napisał/a:
Dwa pedały to wielki Brzeżniew i Erich Honecker wy kapitalistyczne świnie! Jest to pewnie część ekspozycji o NRD. Ty debilu z wiochy zabitej dechami!
A muzyka wykurwista! Daft Punk zawsze na propsach
PS: styl polski trochę do jumpstyle jest podobny (bardzo trochę). Ktoś jeszcze w to się bawi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów