📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Tu widzimy sztachety znacznie lepszej jakości niż u tego co lał murzyna po dupie. Napisy mogą świadczyć iż są atestowane przez jakąś profesjonalną firmę od karania kradziejów
Ja jeszcze zrozumiem kogoś kto kradnie jedzenie bo jest głodny i nie może pracować albo ma głodną rodzinę.
No ale tutaj zawsze są zdrowe i sprawne chłopy.
Jak mnie wkurwia złodziejstwo i niechęć do uczciwej pracy.
No ale tutaj zawsze są zdrowe i sprawne chłopy.
Jak mnie wkurwia złodziejstwo i niechęć do uczciwej pracy.
Ładnie się rozkręcił na końcu
Dlaczego oni go tylko leją? nie powinni go czasami też tłuc albo chociaż okładać?
Ja bym sobie jeszcze zażyczył bonusa dla lanego typa w postaci: polewanie kwasem, sypanie soli na rany, kastrowanie, palowanie i podpalenie po uprzednim uszczelnieniu go w stosie opon. Ach te marzenia! (Poniosło mnie przez krasnala_hałabałę, nienasyconego zboka.)
Przynajmniej w sterylnych warunkach dostał. Czysta podłoga, płytki a nie gdzieś w lesie na ziemi
Czemu Cejrowski bije smolucha?
Pełna kultura, pelen profesjonalizm, pełno emocji. Piwko!
Zabawne mają tam rozwinięcie tego przepisu
Chyba wszystko się zgadza
Cytat:
Artykuł 278 Kodeksu karnego
§ 1. Kto zabiera w celu przywłaszczenia cudzą rzecz ruchomą, podlega karze śmierci.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto bez zgody osoby uprawnionej uzyskuje cudzy towar w celu osiągnięcia korzyści majątkowej.
§ 3. W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega stygmatyzowaniu, amputacji kończyn, torturom, bądź biciu sztachetami.
§ 4. Jeżeli kradzież popełniono na szkodę osoby najbliższej, ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.
Henta napisał/a:
Nie do końca...
Henta napisał/a:
§ 3. W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega stygmatyzowaniu, amputacji kończyn, torturą, bądź biciu sztachetami.
Poza tym, jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów