📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
xtraludek, "enter" między fotkami to takie strasznie męczące dać?
zdjęcie nr 1 i 2 - idiotyzm dawać armatke wodną podającą 6 tyś litrów na minutę. wylanie całego zbiornika zajmie kilka minut, a dojazd do zbiornika wody po napełnienie zbiornika jakieś 60 minut
dudu891 widzę, że Taktykę działań gaśniczych masz opanowaną do perfekcji!
polecam literaturę... bo takie potwory czasem mogą wykonać kawał roboty bez angażowania całego batalionu sił i środków.
A wracając do zdjęć: Zajebiste potwory! ...aż mi się wspomniało "bo liczy się pierdolnięcie!"
polecam literaturę... bo takie potwory czasem mogą wykonać kawał roboty bez angażowania całego batalionu sił i środków.
A wracając do zdjęć: Zajebiste potwory! ...aż mi się wspomniało "bo liczy się pierdolnięcie!"
taaa... JSP na 100%
już im nie starcza wbijanie ludziom do domu z łomem
teraz widzę z grubej rury się szykuje akcja, jak szybko czegoś nie zrobimy to po nas będzie, przecież oni podpalają a potem gaszą,
JSP na 100% ja wam nie wjeżdżam do domu czołgiem, tylko bóg może gasić pożary
już im nie starcza wbijanie ludziom do domu z łomem
teraz widzę z grubej rury się szykuje akcja, jak szybko czegoś nie zrobimy to po nas będzie, przecież oni podpalają a potem gaszą,
JSP na 100% ja wam nie wjeżdżam do domu czołgiem, tylko bóg może gasić pożary
"Wczoraj na granicy rosyjsko-gruzińskiej doszło do drobnego incydentu. Dwa gruzińskie czołgi zaatakowały radziecki traktor podczas żniw. Traktor odpowiedział ogniem rakietowym i odleciał w bliżej nieokreślonym kierunku."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów