Sąd ponoć zdecydował, że to był akt sztuki i że nie obraziła uczuć turystów (w tym dzieci) ponieważ Bożena była zarośnięta i nie było widać genitaliów. Dostała karę za uderzenie ochroniarza.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jeżeli marzysz żeby zostać artystą a nie potrafisz malować rzeźbić ani w żaden inny sposób nie jesteś twórczy a dodatkowo jesteś debilem wystarczy pokazać bobra w miejscu publicznym i już nim jesteś.
Ładna broszka. Link do całości?
Patrzcie, ta tutaj jeszcze na skrzypcach gra
Patrzcie, ta tutaj jeszcze na skrzypcach gra
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Zastanawiam się jakby wyglądała sytuacja gdyby ludzie ją zignorowali całkowicie. Nikt nie robiłby zdjęć, ludzie dalej spacerowaliby i oglądali jakieś obrazki.
wkurwia mnie ta sztuka
Ale czemu przed Mona Lisą; przecież ona ponoć była ładna (jak na tamte czasy) i bogata:/ . Lepiej jakby się rozebrała przy "Krzyku" Muncha.
fajna włochata podoba mi się że to zaczyna wracać
a co to afryka ma być? lincze? wpierdol i proces sądowy ma być!
Tak na marginesie to akcja jest z kwietnia tego roku
-Drogie siostry. Co zrobić aby mężczyźni nas nie uprzedmiotawiali?
-Może róbmy protesty z gołymi cyckami.
-Pfff... amatorka. Może rozłóżmy nogi i pokażmy nasze owłosione pizdy na tle mony lisy.
-O kurwa! GENIALNE!
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
-Drogie siostry. Co zrobić aby mężczyźni nas nie uprzedmiotawiali?
-Może róbmy protesty z gołymi cyckami.
-Pfff... amatorka. Może rozłóżmy nogi i pokażmy nasze owłosione pizdy na tle mony lisy.
-O kurwa! GENIALNE!
Kurwa macć i to jest ostateczny dówd na różnice między kobietami a ludzmi , męzczyna tworzy sztuke nauke i wszystko inne a u kobiet cała jaj wartośc i jedynie co potrafi pokazaxc to jej zaropiła cipa , przeicez całe życie kobiet kręci się wyłącznie w jej seksualność , no i jedzenia jak zwierzęta którymi zresztą są
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów