18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Sąd ponoć zdecydował, że to był akt sztuki i że nie obraziła uczuć turystów (w tym dzieci) ponieważ Bożena była zarośnięta i nie było widać genitaliów. Dostała karę za uderzenie ochroniarza.

Zgłoś
mietas12 2017-10-21, 16:10 1
Trzeźwa to ona raczej nie była
Zgłoś
MiszkaZubow 2017-10-21, 16:21 77
Idę w zakład, że to jakaś lewacka kurwa, za to nie powinno być procesu sądowego tylko zwyczajne wpierdol.
Zgłoś
wszystkozajete1234 2017-10-21, 16:23 33
Zgłoś
barni123pl 2017-10-21, 16:29 2
Pierdola klasycznie bobra to by mogla podgolic do fotki
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2017-10-21, 16:41 8
Pamiętacie jak ciapaty maszerował po Watykanie z kartką "allah cię kocha"? W analogicznej sytuacji w ciapatowie, katolikowi ujebali by głowę.
Moje pytanie brzmi: Dlaczego feministki, lgtb i tego typu odpady nie protestują w krajach arabskich lub Azji?
Czy Biały-Człowiek-Zachodu jest już za miękki?
Pozdrawiam.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
tranzystor 2017-10-21, 16:47 1
Jakaś wyemancypowana performerka robi event.
Zgłoś
Hege 2017-10-21, 17:32 3
Hahhaha przyznam że za pierwszym razem wyjebała zacnie o podłogę
Zgłoś
ProVVe 2017-10-21, 17:41 2
Z całego serca nienawidzę gwałtów i gwałcicieli... Ale jeśli taka by przyszła na komende z taka sprawą powiedziałbym jej, że to sztuka i ma spierdalać

Ola gringo
Zgłoś
tycho 2017-10-21, 18:35
MiszkaZubow napisał/a:

Idę w zakład, że to jakaś lewacka kurwa, za to nie powinno być procesu sądowego tylko zwyczajne wpierdol.

A mi się to nawet podoba dobra dupeczka pokazuje bobra w miejscu publicznym przed zwykłym obrazem. Ale jakby coś takiego odwaliła w kościele przed świętym obrazem to na stos, lewakiem nie jestem dobre ale browara nie dam bo wiadomo kto wrzucał
Zgłoś
2................7 2017-10-21, 18:36
Fuj kurwa fuj obleśna świnia
Zgłoś
MiszkaZubow 2017-10-21, 19:19 1
@up tycho
Po mimo tego, że jestem wielkim fanem, jestem zdania, że pizdy nie powinno się upubliczniać w takim miejscu jak muzeum.
Zgłoś
Mom and Death 2017-10-21, 19:21

Zgłoś
Davaj_Nalivaj 2017-10-21, 19:41
poka poka sowe ...

Co bym nie napisał i tak będzie nie na Temat
Zgłoś
MalcolmX 2017-10-21, 20:05 1
Femiszmata. Do kotła z nią i zamieszać kijem.

A później jedna z drugą hasztaguje #metoo

Opis
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów