Sąd ponoć zdecydował, że to był akt sztuki i że nie obraziła uczuć turystów (w tym dzieci) ponieważ Bożena była zarośnięta i nie było widać genitaliów. Dostała karę za uderzenie ochroniarza.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Idę w zakład, że to jakaś lewacka kurwa, za to nie powinno być procesu sądowego tylko zwyczajne wpierdol.
Pierdola klasycznie bobra to by mogla podgolic do fotki
Pamiętacie jak ciapaty maszerował po Watykanie z kartką "allah cię kocha"? W analogicznej sytuacji w ciapatowie, katolikowi ujebali by głowę.
Moje pytanie brzmi: Dlaczego feministki, lgtb i tego typu odpady nie protestują w krajach arabskich lub Azji?
Czy Biały-Człowiek-Zachodu jest już za miękki?
Pozdrawiam.
Moje pytanie brzmi: Dlaczego feministki, lgtb i tego typu odpady nie protestują w krajach arabskich lub Azji?
Czy Biały-Człowiek-Zachodu jest już za miękki?
Pozdrawiam.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Jakaś wyemancypowana performerka robi event.
Z całego serca nienawidzę gwałtów i gwałcicieli... Ale jeśli taka by przyszła na komende z taka sprawą powiedziałbym jej, że to sztuka i ma spierdalać
A mi się to nawet podoba dobra dupeczka pokazuje bobra w miejscu publicznym przed zwykłym obrazem. Ale jakby coś takiego odwaliła w kościele przed świętym obrazem to na stos, lewakiem nie jestem dobre ale browara nie dam bo wiadomo kto wrzucał
Fuj kurwa fuj obleśna świnia
@up tycho
Po mimo tego, że jestem wielkim fanem, jestem zdania, że pizdy nie powinno się upubliczniać w takim miejscu jak muzeum.
Po mimo tego, że jestem wielkim fanem, jestem zdania, że pizdy nie powinno się upubliczniać w takim miejscu jak muzeum.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów