kolejny przykład kwiatu niemieckiej młodzieży z tłem imigranckim przynaleznosci islamskiej. Honorowy aryjczyk odrazu klęka i sie poddaje.pradziadek na bank jest dumny z wnuka że byle fekalnoskóry go ustawia jak chce we własnej ojczyźnie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No i chuj no i cześć, nie umiem ani jednego słowa po niemiecku i jestem z tego dumny. Berlin i Moskwę powinno się bombardować conajmniej raz do roku
Sprawiedliwość dziejowa wreszcie dosięgła to szwabskie łajno!
Spoko, może jutro wyjdzie na podwórko z pradziadkowym mauserem i odjebie trochę gówna.
jak oni kiedyś chcieli świat podbić jak teraz byle jaki ciapak nimi pomiata
leonidkacap napisał/a:
jak oni kiedyś chcieli świat podbić jak teraz byle jaki ciapak nimi pomiata
Już niedługo, również tobą.
Młody nic by nie zrobił było ich trzech czterech najebali by go i tak jak by się stawiał oczywiscie mógł wjebać kosę czerwonemu ale potem padaka patrząc na tą dzielnie
Jprdl na mojej dzielnicy lepiej było przyjąć kopy do ryja niż przed kimś klęknąć a tu jeszcze przed brudnym ciapakiem by to huj z bombki strzelił
aligator napisał/a:
Jprdl na mojej dzielnicy lepiej było przyjąć kopy do ryja niż przed kimś klęknąć a tu jeszcze przed brudnym ciapakiem by to h*j z bombki strzelił
Tak bez spiny i wyluzuj tak widzę twoje lwie serce ale czasem warto odpuścić przegiął z tym całowaniem mógł poczekać na typa i sam go wracającego samego i utylizować nie ma się co narażać ja przeżyłem mając 57 lat etap pyz kaczorów i krakowiaków marchew w dobrym zdrowiu tak że nic na siłę z hukiem jak mas grupe jak nie to po malutku po jednym
No oczywiście samemu wyskoczyć do kilku to jak obwiesić się mięsem i wskoczyć do klatki pełnej pitbulli ale przykry taki widok już lepiej zajebac w łeb i uciekać albo pałka teleskopowa z paralizatorem a w taki sposób już zawsze będzie gnojony ale huj takie pokolenie widocznie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów