Oraz udeptany. US and A
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
Oraz udeptany. US and A
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nadal trochę wystaje... Trzeba walcem przejechać dla równego, dobrego efektu
Rudy rudym, najważniejsze że małpa dostaje wpierdol
niestety, ale za tydzień rudy skończy z kosą w plecach od wszystkich kolegów ze stada
music0 napisał/a:
Rudy się zaraził od asfalta i walczy jak małpa.
W naszym pięknym języku jest kilka powiedzeń/przysłów w tym temacie:
-Mieczem wojujesz od miecza giniesz,
-Wejdź między wrony...
- itp, itd, blablabla, pierdu pierdu
music0 napisał/a:
Rudy się zaraził od asfalta i walczy jak małpa.
Rudy się wyładował na czarnym to że jest rudy uuuuu
Trzeba być kretynem albo czarnym żeby kopać leżącego na posadzce. Jak zginie to rudy pójdzie siedzieć i zajmą się nim czarni bracia
O kurde, jak teraz sadolowi rasiści wytłumaczą kopanie leżącego po głowie?
mwaski napisał/a:
O kurde, jak teraz sadolowi rasiści wytłumaczą kopanie leżącego po głowie?
Bardzo proszę . Czarni w USA stanowią 13% mniejszość. Popełniają przy tym 60,4% ciężkich przestępstw i niemal 90% gwałtów. Źródło - FBI statistics table 43 z 2020. Dane zawsze publikowane są z opóźnieniem ze względu na toczące się postępowania. I proszę tylko nie zaczynaj, że niewolnictwo, system , rasizm strukturalny i inne tego typu bzdury , bo w Europie liczby te są niemalże identyczne. Sprawdź chociażby gov.uk/crime by ethnicity i tam różnica oscyluje w okolicy 1%. Więc zadam Ci proste pytanie- na chuj ci czarnuchy w Polsce, bo korzyść dla społeczeństwa z nich jest zerowa. Ale znając lewaków, jakby gówno ci na spodku podali, to dalej byś się upierał że to nutella...
.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów