📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:06
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Tato, patrz jaki ładny piesek
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no i elegancko tak to powinno się kończyć zawsze zmywarka czy niezmywarka. podnosisz rękę na kogokolwiek za cokolwiek jesteś zerowany/a do ustawień fabrycznych. amen
Jestem z zasady przeciwny biciu kobiet ale...
tylko wtedy gdy są one ofiarami. W momencie jak kobieta przyjmuje rolę napastnika i sama pierwsza fizycznie bije faceta, facet ma prawo a nawet obowiązek się bronić.
Tutaj ją tylko popchnął a i tak rozjebał agresywną pewną siebie qrewnę ! Ot co !
P.s Zwróćcie uwagę że to ona do niego podchodzi, facet ma postawę defensywną. Podchodzi i uderza go z pieści w brzuch a potem w twarz. W tym momencie facet ją w zamian tylko ! popycha otwartą dłonią w lewy bark. A mógł użyć takich samych ciosów jak ona.
tylko wtedy gdy są one ofiarami. W momencie jak kobieta przyjmuje rolę napastnika i sama pierwsza fizycznie bije faceta, facet ma prawo a nawet obowiązek się bronić.
Tutaj ją tylko popchnął a i tak rozjebał agresywną pewną siebie qrewnę ! Ot co !
P.s Zwróćcie uwagę że to ona do niego podchodzi, facet ma postawę defensywną. Podchodzi i uderza go z pieści w brzuch a potem w twarz. W tym momencie facet ją w zamian tylko ! popycha otwartą dłonią w lewy bark. A mógł użyć takich samych ciosów jak ona.
Obawiam się, że tytuł wprowadza w błąd. Tam nie było pojedynku. Grubas po prostu odganiał upeirdliwą muchę.
a mogła zapisać się w dzieciństwie na Judo i wiedzieć jak padać, żeby sobie krzywdy nie zrobić
Jestem z zasady przeciwny biciu kobiet ale...
Nie pierdol juz gimbusie, do szkoly..
moonglight40 napisał/a:
Nie pierdol juz gimbusie, do szkoly..
Uderz w qrewnę, a białorycerzyk się odezwie.
POeBaNy napisał/a:
Uderz w qrewnę, a białorycerzyk się odezwie.
Kto, ja? Bialorycerzyk?, Dzieciaku, co ty wiesz o zyciu, nic nie zrozumiales..
moonglight40 napisał/a:
Kto, ja? Bialorycerzyk?, Dzieciaku, co ty wiesz o zyciu, nic nie zrozumiales..
Odezwał się pan nikt. Fajnie że wszyscy z tobą jadą... nie dziwię się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów