Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem z zasady przeciwny biciu kobiet ale...
tylko wtedy gdy są one ofiarami. W momencie jak kobieta przyjmuje rolę napastnika i sama pierwsza fizycznie bije faceta, facet ma prawo a nawet obowiązek się bronić.
Tutaj ją tylko popchnął a i tak rozjebał agresywną pewną siebie qrewnę ! Ot co !
P.s Zwróćcie uwagę że to ona do niego podchodzi, facet ma postawę defensywną. Podchodzi i uderza go z pieści w brzuch a potem w twarz. W tym momencie facet ją w zamian tylko ! popycha otwartą dłonią w lewy bark. A mógł użyć takich samych ciosów jak ona.
a mogl ja zjesc!
Odważna kobita... Porywać się na taką masę... 😏
Nie myl odwagi z głupotą/szaleństwem kobiety nie mają zachamowań jak podłapią cug to jak alkoholik póki nie urwie się film jest w amoku. A chłop mógł ją zdeptać jak karalucha a tylko pchnął wiec ma głupie szalone kurwisko szczęście.
Nie myl odwagi z głupotą/szaleństwem kobiety nie mają zachamowań jak podłapią cug to jak alkoholik póki nie urwie się film jest w amoku. A chłop mógł ją zdeptać jak karalucha a tylko pchnął wiec ma głupie szkole kurwisko szczęście.
Coś w tym jest...
Kobiety są na pewno bardziej emocjonalne, czasem objawia się to wręcz agresją, histerią, czasem prą jak pociąg, naprzód.
A tam gdzie emocje trudno o rozsądek.
Dlatego to Wy, Panowie, jesteście raczej rozsądni, niż emocjonalni 😉
tylko wtedy gdy są one ofiarami. W momencie jak kobieta przyjmuje rolę napastnika i sama pierwsza fizycznie bije faceta, facet ma prawo a nawet obowiązek się bronić.
Tutaj ją tylko popchnął a i tak rozjebał agresywną pewną siebie qrewnę ! Ot co !
P.s Zwróćcie uwagę że to ona do niego podchodzi, facet ma postawę defensywną. Podchodzi i uderza go z pieści w brzuch a potem w twarz. W tym momencie facet ją w zamian tylko ! popycha otwartą dłonią w lewy bark. A mógł użyć takich samych ciosów jak ona.
Jakby użył jej arfonwntow to by rozkwasił jej te tępe klapisko.
[ Dodano: 2025-01-08, 01:13 ]
*argumentów
Tak naprawdę to każdy normalny człowiek z zasady powinien być przeciwny biciu kogokolwiek bez przyczyny.
Samo stwierdzenie że jest się przeciwnym biciu kobiet może świadczyć że mamy doczynienia ze zwyrolem który nie widzi nic złego w znęcaniu się nad słabszym mężczyzną dla przykładu.
[ Dodano: 2025-01-08, 10:22 ]
Coś w tym jest...
Kobiety są na pewno bardziej emocjonalne, czasem objawia się to wręcz agresją, histerią, czasem prą jak pociąg, naprzód.
A tam gdzie emocje trudno o rozsądek.
Dlatego to Wy, Panowie, jesteście raczej rozsądni, niż emocjonalni 😉
Dlatego powinno się was ubezwłasnowolnić. 🤷
Tak naprawdę to każdy normalny człowiek z zasady powinien być przeciwny biciu kogokolwiek bez przyczyny.
Samo stwierdzenie że jest się przeciwnym biciu kobiet może świadczyć że mamy doczynienia ze zwyrolem który nie widzi nic złego w znęcaniu się nad słabszym mężczyzną dla przykładu.
Dlatego powinno się was ubezwłasnowolnić. 🤷
Za marzenia nie karzą 😎
Za marzenia nie karzą 😎
Niestety za waszą emancypację zostaliśmy już wystarczająco ukarani. 😌
Niestety za waszą emancypację zostaliśmy już wystarczająco ukarani. 😌
Trochę Cię rozumiem
Ale co zrobić... Żyć bez siebie nawzajem ciężko
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów