Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:31
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
OlejhunterPL 2025-01-07, 16:16 1
Kiedyś każda baba instynktownie wiedziała że nie może zaczynać z facetem. Te które to robiły, często ginęł. Teraz ginąć nie muszą, ale obity łeb powinien im to skutecznie przypominać
Zgłoś
DarcoPenetratore 2025-01-07, 16:23 1
Powinna iść do okulisty po nowe pingle, w tych nie ogarnęła drobnej różnicy masy...

Ten kto pisze "Upadlina"
Czopkiem w dupie jest Putina.
Zgłoś
Nome 2025-01-07, 16:51 1
wszystko zależy od techniki, kiedyś widziałam jak się dwóch kolesi bije, jeden wielki, a drugi kurdupel, ale co kurdupel wielkiego walnął to się wielki zwijał, palnął go parę razy i po chłopie, bo w rękawie miał kosę... tak się wygrywa pojedynki przy różnicy w masie.... ale ona tego nie wiedziała i niestety przegrała...
Zgłoś
Black_Hole 2025-01-07, 17:01 3
Jebniety grubas wieprz i baleron. Ja pierdole jak można być otyłym i mieć taki bęben
Zgłoś
moonglight40 2025-01-07, 17:05
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Odezwał się pan nikt. Fajnie że wszyscy z tobą jadą... nie dziwię się.

Wszyscy to pare dziaciakow-gimbusow? Co sie stalo z tym portalem..
Zgłoś
~Velture 2025-01-07, 17:14 1
moonglight40 napisał/a:

Co sie stalo z tym portalem..

Jesteś tu ledwo od 13 miesięcy.

Chcesz receptę na medyczną marihuanę? - napisz mi na pw.
Gwarancja najniższej ceny oraz wysoka akceptowalność + gwarantowany zwrot kosztów w przypadku braku recepty!
Warszawa, 3miasto, Łódź, Płock, Wrocław, Kraków, Katowice.
Zgłoś
BokuHaOmaeNoHahaNakaNiDa 2025-01-07, 17:16 3
Black_Hole napisał/a:

Jebniety grubas wieprz i baleron. Ja pierdole jak można być otyłym i mieć taki bęben

Zapytaj się swojej starej.
Zgłoś
moonglight40 2025-01-07, 17:27
Velture napisał/a:

Jesteś tu ledwo od 13 miesięcy.

Od wielu wiecej..
Zgłoś
Limpid 2025-01-07, 17:37
Kość ogonowa fajnie boli
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-01-07, 17:52 2
Zgłoś
niemamskarpet. 2025-01-07, 18:24

Jestem z zasady przeciwny biciu kobiet ale...
tylko wtedy gdy są one ofiarami. W momencie jak kobieta przyjmuje rolę napastnika i sama pierwsza fizycznie bije faceta, facet ma prawo a nawet obowiązek się bronić.
Tutaj ją tylko popchnął a i tak rozjebał agresywną pewną siebie qrewnę ! Ot co !
P.s Zwróćcie uwagę że to ona do niego podchodzi, facet ma postawę defensywną. Podchodzi i uderza go z pieści w brzuch a potem w twarz. W tym momencie facet ją w zamian tylko ! popycha otwartą dłonią w lewy bark. A mógł użyć takich samych ciosów jak ona.

ja tam widzę gonga aż ją z butów wyrwało

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
Baronessa 2025-01-07, 18:28 1
Niektóre szmaty po prostu lubią być napierdalane...
Zgłoś
mazga50 2025-01-07, 19:16
JoSeed napisał/a:

Odważna kobita... Porywać się na taką masę... 😏

Głupia raczej. A cały ten upadek to gra aktorska, do wyłudzenia odszkodowania.
Zgłoś
Heret666 2025-01-07, 19:17
Hahaha kurwa skoro kobieta chce być traktowana jak facet będzie traktowana jak facet więc zajebanie jej strzała na pysk to nic takiego, chciałaś równouprawnienia to masz xd
Zgłoś
Testoviron123456 2025-01-07, 20:09

Jestem z zasady przeciwny biciu kobiet ale...
tylko wtedy gdy są one ofiarami. W momencie jak kobieta przyjmuje rolę napastnika i sama pierwsza fizycznie bije faceta, facet ma prawo a nawet obowiązek się bronić.
Tutaj ją tylko popchnął a i tak rozjebał agresywną pewną siebie qrewnę ! Ot co !
P.s Zwróćcie uwagę że to ona do niego podchodzi, facet ma postawę defensywną. Podchodzi i uderza go z pieści w brzuch a potem w twarz. W tym momencie facet ją w zamian tylko ! popycha otwartą dłonią w lewy bark. A mógł użyć takich samych ciosów jak ona.

w tym kraju kukoldów jak kobieta dostaje w morde to już sobie 10 razy na to zasłużyła
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem