📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:57

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trump wstrzymał dostawy broni to muszą teraz ze zardzewiałej rury strzelać ,co za partyzantka .
Teraz zapraszamy jakiegoś homo żeby sprawdził czy rzeczywiście Ass Destroyer 😁
Może na harda wyląduje, sławny będzie 😁
JoSeed napisał/a:
My też mamy specjalistów od granatników 💪
Mnie zastanawia, że na zdjęciach z miejsca zdarzenia dziury były w samym rogu pomieszczenia.
Tam by się jenerał z granatnikiem nie zmieścił.
To by wskazywało, że nasz policaj mógł mówić prawdę, że to działo jakoś samo wyj🤬o, gdy odstawione w kącie sobie stało.
Nie zmienia to faktu, że ta "zabawka" nie miała prawa stać w tym kącie, ba - w Polsce nie powinno tego być.
Następna rzecz, w która nie wierzę to historia, że on nie wiedział, że ma do czynienia z ostrym granatnikiem.
Nie wierzę, że nie zajrzał do rury, a wtedy musiał widzieć pocisk.
Amerykańce nawet z gówna zrobią armatę, a polaki dalej rozbrojone i bezbronne, wobec swoich panów, czy najeźdźców.
[ Dodano: 2025-03-06, 17:12 ]
Jestem odważny, ale nie aż TAK!
[ Dodano: 2025-03-06, 17:12 ]
TheEminemShow napisał/a:
Teraz zapraszamy jakiegoś homo żeby sprawdził czy rzeczywiście Ass Destroyer 😁
Jestem odważny, ale nie aż TAK!
Fotopstrykacz napisał/a:
Mnie zastanawia, że na zdjęciach z miejsca zdarzenia dziury były w samym rogu pomieszczenia.
Tam by się jenerał z granatnikiem nie zmieścił.
To by wskazywało, że nasz policaj mógł mówić prawdę, że to działo jakoś samo wyj🤬o, gdy odstawione w kącie sobie stało.
Nie zmienia to faktu, że ta "zabawka" nie miała prawa stać w tym kącie, ba - w Polsce nie powinno tego być.
Następna rzecz, w która nie wierzę to historia, że on nie wiedział, że ma do czynienia z ostrym granatnikiem.
Nie wierzę, że nie zajrzał do rury, a wtedy musiał widzieć pocisk.
Może dobrze że nie zajrzał to tej rury czy jest pocisk bo by mu jeszcze łep odj....ło, a tak to bez ofiar się obyło
U nas gdyby ktoś się tak bawił to za parę godzin antyterroryści rzucili by go na glebę a prokuratorzy i sędziowie zapuszkowali by go na 20 lat
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie