📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
na pewno nie bo gdyby rzeczywscie tak było to twórcy by to zaimpletowali w swojej grze..
pomysl to nie boli !!!!11jeden
dorodnykurczak napisał/a:
na pewno nie bo gdyby rzeczywscie tak było to twórcy by to zaimpletowali w swojej grze..
Mają zamiar dodać to w kolejnym płatnym DLC
"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spytaZakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
mam wrażenie, że ostatnio wszytko z poczekalnie, bez względu jak gówniany poziom przedstawia, to i tak trafi na główną
dorodnykurczak napisał/a:
Nie zesraj się.
Ta gra i tak ssie, jedyne co mi się w niej podoba to niektóre widoczki. Nie mówię już o porypanej fabule, ale o systemie walki. Najlepiej było w ac3 - cały oddział strażników, oczywiście nikt nie trafia z muszkietów gdy stoję w miejscu, a gdy przystępuje do walki, 1 z 10 przeciwników walczy, reszta czeka. Stój, w ac3 wprowadzili bardzo zaawansowany system olania przeciwnika, i czasem inni żołnierze sobie spacerowali gdy mordowałem kolejnego, pojedyńczego przeciwnika...Boże, jak ta gra jest nudna. I teraz każdy kojarzy skakanie po budynkach w grach z tym przereklamowanym gównem. W Mirrors Edge albo Batmana grać, pogany.
Nie rozumiem takich porownan.... dlatego wlasnie robia gry dzieki ktorym mozemy sie wcielic w troszke ,,ulepszone" wersje czlowieka ^^ Ale idioci bez wyobrazni tego nie zrozumieja, bo dla nich istnieje tylko realizm.
Ostatni dobry AC to 2 ewentualnie Brotherhood. Ale dwójka była najlepsza. Reszta to po prostu tak jak z CODem. Skok na kasę.
Ale nie po to chciałem napisać komentarz.
Proszę stąd wypie....a nie ma panie moderator!...rdzielać na reddita albo 9gaga z takimi obrazkami. Ile ty masz lat?!
Ale nie po to chciałem napisać komentarz.
Proszę stąd wypie....a nie ma panie moderator!...rdzielać na reddita albo 9gaga z takimi obrazkami. Ile ty masz lat?!
Co drugi temat jest zajebany z kwejka czy innych stron... Mój stan psychiczny nie wytrzymuje tego, że wpierdalacie na sadola takie śmieci co chwile i niesadystyczne
damianexis napisał/a:
Co drugi temat jest zajebany z kwejka czy innych stron... Mój stan psychiczny nie wytrzymuje tego, że wpierdalacie na sadola takie śmieci co chwile i niesadystyczne
Z tego co ja widze to tylko narzekac umiesz i oceniac a sam masz 0 tematow stworz co SAM, czekam na temat malo kto tworzy cos samodzielnie
Że też nigdy nie grałem w grę, gdzie można poskakać sobie z kilku pięter wprost na "styrtę" obornika.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów