To by była nie lada gratka dla gamerów. Problem otyłości wśród graczy rozwiązany. Tylko po pijaku pewno by się kończyło jak w 1:23 .
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie chcę być chujem ale assassin's creed napisałeś z błędem bo przez jedno s. @ up zawsze mozesz zostac cipa
a czy ktoś wie że to był żart prima aprilisowy twórców gry? Tutaj sobie poczytajcie chip.pl/news/rozrywka/rozrywka/2012/04/oto-prawdopodobnie-najlepszy-pr...
Bambi. napisał/a:
To uzależnieni od wirtualnego swiata gier komputerowych to teraz "gamerzy"
Jeżeli człowiek wraca zmęczony po robocie i pogra sobie godzinę w Call of Duty albo Assassin's Creed to już jest uzależniony od wirtualnego świata gier komputerowych?
Daj spokój. Nie chcę się przypierdalać, ale po prostu to śmieszne co napisałeś.
Na dodatek
Cytat:
napisałeś z błędemzostać cipa
Czul bym sie jak kretyn skaczac przy telewizorze...
1:13 haha też tak robiłem podczas ładowania
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów