To by była nie lada gratka dla gamerów. Problem otyłości wśród graczy rozwiązany. Tylko po pijaku pewno by się kończyło jak w 1:23 .
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
aha, już widzę te tłumy dzieciaków na ostrym dyżurze, oraz ich rodziców w sklepach meblowych :]
Czytane napisy na końcu są najfajniejsze !
gaduła na końcu też rozwala:
Assassins Creed for Microsoft Connect. Available in stores whenever somebody actually makes it, which they probably won't, because we just made it up.
Also available for Wii.
Definitely not availalble for Wii.
Assassins Creed for Microsoft Connect. Available in stores whenever somebody actually makes it, which they probably won't, because we just made it up.
Also available for Wii.
Definitely not availalble for Wii.
Fajny myk. Przydałoby się jeszcze takie coś, że jak np. w grze ci przypierdolą mieczem, to czujesz ból. Wtedy by było realistycznie.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Wrzucić temat to jeszcze zajebią człowiekowi warna : ) Widzę zupełnie jak w państwie ...
Jebałam warna? Jebłam. Zapewne post zostanie usunięty, ale działacie jak Policja. Z dupy.
Cytat:
"To by była nie lada gratka dla gamerów. Problem otyłości wśród graczy rozwiązany. Tylko po pijaku pewno by się kończyło jak w 1:23 .
"
4.8. Użytkownicy rozpoczynający nowy wątek powinni w odpowiednim polu wpisać co najmniej 2 tagi określające zawartość wątku. Jako tagi należy używać: rzeczowników (np. śmiech, pajac), czasowników (np. śmiać się, pajacować), przymiotników (śmieszny, śmieszna) lub nazw własnych, bezpośrednio związanych z tematem. Tagi powinny być pisane w języku polskim przy użyciu polskich liter (ź, ć, ń i in.).
Jebałam warna? Jebłam. Zapewne post zostanie usunięty, ale działacie jak Policja. Z dupy.
"Tagi powinny być pisane w języku polskim przy użyciu polskich liter (ź, ć, ń i in.)."
Tagi: assasins creed :: kinect :: fake
pytania?
wątpliwości?
jak dobrze, że mamy regulamin
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Tagi: assasins creed :: kinect :: fake
pytania?
wątpliwości?
jak dobrze, że mamy regulamin
Cytat:
4.8. [...] 2 tagi [...] lub nazw własnych
Może źle interpretuję, ale
Cytat:
orazassasins creed
Cytat:
to nazwy własne. Ale co ja tam wiem : ) "marnotrawię" jedynie czas.kinect
Ta gra jest dla mnie stworzona !!!
potrafił bym wykonać wszystkie ewolucje ^^
potrafił bym wykonać wszystkie ewolucje ^^
Cytat:
Cytat:
to nazwy własne. Ale co ja tam wiem : ) "marnotrawię" jedynie czas.
Nie chcę być chujem ale assassin's creed napisałeś z błędem bo przez jedno s.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów