📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moja pierwsza dziewczyna byla dziewica, po 1-2 miesiacach zaruchalem, niezla sztuka 9/10. Zawsze myslalem, ze spoko miec dziewice, od poczatku, wiesz ze jestes pierwszy itd. Ale wiecie co? Mam teraz 22 lata i mam szanse byc z dziewica (20 l. nieskonczone), z ktora wiem ze jakbym jakis czas popracowal to znowu bym zaliczyl dziewice, ale pierdole to. Nie chce mi sie bawic, meczyc, namawiac itd. Paradoksalnie chcialbym laske ktora juz jest po, wydaje mi sie ze wiele problemow, glupich gadek i meczenia byloby z glowy. Jak to ktos wczesniej dobrze ujal, chyba wole miec kogos z tej samej galaktyki. Ale spieszyc to mi sie i tak nie spiszy.
PS. dziekuje ze moglem to napisac i poczuc sie jak na jakims forum dla nieudacznikow
PS. dziekuje ze moglem to napisac i poczuc sie jak na jakims forum dla nieudacznikow
Ja się zawsze zastanawiałem kiedy część z moich byłych nauczyły się tak dobrze ciągnąć.
bloodwar napisał/a:
Zawsze mnie interesowała jedna kwestia: ładne laski NIGDY nie są dziewicami, bo zawsze ktoś przed nami już wypatrzył taki diamencik - i nie ważne czy laska ma 28 lat, 20, 16 czy 14, ZAWSZE miała już kogoś a jednocześnie nie znam ŻADNEGO faceta, który by miał przyjemność rozdziewiczyć ładną laskę - to z kim one traca to dziewictwo? Ze smokami?
Oto twój smok:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów