18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
frytaa 2014-03-08, 19:46 2
Fajna dupa z twarzy )
Zgłoś
krzysiek351 2014-03-08, 19:56 8
Nogi do samej dupy.Ciekawe czy zgrabna czy z innej miejscowości:)
Zgłoś
zonik 2014-03-08, 20:19 1
Całe szczęście ze rozwinąłem obrazek i załapałem o co kaman.
Zgłoś
zakart 2014-03-08, 20:21 1
Zanim kupicie, upewnijcie się na wszelki wypadek czy to nie....Gender.Martin
Zgłoś
mare30ks 2014-03-08, 20:27
ten tekst byl wczesniej przy reklami euzywanych beemek
Zgłoś
bloodwar 2014-03-08, 20:32 345
Zawsze mnie interesowała jedna kwestia: ładne laski NIGDY nie są dziewicami, bo zawsze ktoś przed nami już wypatrzył taki diamencik - i nie ważne czy laska ma 28 lat, 20, 16 czy 14, ZAWSZE miała już kogoś a jednocześnie nie znam ŻADNEGO faceta, który by miał przyjemność rozdziewiczyć ładną laskę - to z kim one traca to dziewictwo? Ze smokami?
Zgłoś
sanclar 2014-03-08, 20:50 3
Warto było rozwinąć ;]
Zgłoś
ogonix 2014-03-08, 20:58 15
ten tekst juz byl wczesniej wykorzystany przy sprzedazy uzywanych BMW, no i moim zdaniem wykonanie lepsze.

Zgłoś
AHAHAHA_NO 2014-03-08, 20:59 46
Cytat:

Zawsze mnie interesowała jedna kwestia: ładne laski NIGDY nie są dziewicami, bo zawsze ktoś przed nami już wypatrzył taki diamencik - i nie ważne czy laska ma 28 lat, 20, 16 czy 14, ZAWSZE miała już kogoś a jednocześnie nie znam ŻADNEGO faceta, który by miał przyjemność rozdziewiczyć ładną laskę - to z kim one traca to dziewictwo? Ze smokami?

problemy pierwszego świata

a tak serio to z mojego doświadczenia wynika, że im jesteś starszy tym łatwiej znaleźć młodą i ładną, ale jeszcze nie rozpakowaną
pewnie dlatego, ze z wiekiem nabywa sie doświadczenia
rośnie wrażliwość, stajemy sie bardziej romantyczni...

zestaw samochód+forsa+lokum też pomaga
Zgłoś
maciukrk 2014-03-08, 21:00 13
@bloodwar - na tym portalu jedna odpowiedz sie nasuwa na Twoje pytanie: Pewnie z wlasnym ojcem
Zgłoś
bimbastah 2014-03-08, 21:03 21
bloodwar napisał/a:

Stary ale pierdolisz,co ty masz za kumpli? Informatyków jak z tego popularnego mema?. Sam miałem dwie dziewice z czego jedna była TURBO ładna a druga po prostu ładna-i nie uważam tego za żadne osiągnięcie,zwyczajnie tak to wyszło. a co do samego "aktu" to z dziewicą nigdy nie będzie tak dobrze jak z doświadczoną laską z jedną z nich było wręcz fatalnie.

I nie uważam się za żadnego figo-fago żebyście zaraz nie zaczęli pierdolić (chyba że według waszych standardów to jest szczyt marzeń,możliwości i życiowych aspiracji - to wtedy jo,figo fago jak skurwesyn)

No i może co istotne - niedoświadczone laski bardzo często pierdolą albo że są boginiami jebaki albo że miały conajmniej już jednego
Zgłoś
kenzol 2014-03-08, 21:09
Ja rozdziewiczyłem dwie,
jedna fajna druga nie .
Zgłoś
nanab 2014-03-08, 21:16 34
bloodwar napisał/a:

Myslisz ze ładne laski nie mają ojca?
Zgłoś
k................a 2014-03-08, 21:20 9
W sumie co to za frajda zdejmować gwint? Laska może być speszona, może ją boleć. Czasami trzeba z nimi chodzić trochę czasu. Wolę jak doświadczona wskakuje od razu do wyra i rucha się przez całą noc.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem