Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze mnie interesowała jedna kwestia: ładne laski NIGDY nie są dziewicami, bo zawsze ktoś przed nami już wypatrzył taki diamencik - i nie ważne czy laska ma 28 lat, 20, 16 czy 14, ZAWSZE miała już kogoś a jednocześnie nie znam ŻADNEGO faceta, który by miał przyjemność rozdziewiczyć ładną laskę - to z kim one traca to dziewictwo? Ze smokami?
problemy pierwszego świata
a tak serio to z mojego doświadczenia wynika, że im jesteś starszy tym łatwiej znaleźć młodą i ładną, ale jeszcze nie rozpakowaną
pewnie dlatego, ze z wiekiem nabywa sie doświadczenia
rośnie wrażliwość, stajemy sie bardziej romantyczni...
zestaw samochód+forsa+lokum też pomaga
Zawsze mnie interesowała jedna kwestia: ładne laski NIGDY nie są dziewicami, bo zawsze ktoś przed nami już wypatrzył taki diamencik - i nie ważne czy laska ma 28 lat, 20, 16 czy 14, ZAWSZE miała już kogoś a jednocześnie nie znam ŻADNEGO faceta, który by miał przyjemność rozdziewiczyć ładną laskę - to z kim one traca to dziewictwo? Ze smokami?
Stary ale pierdolisz,co ty masz za kumpli? Informatyków jak z tego popularnego mema?. Sam miałem dwie dziewice z czego jedna była TURBO ładna a druga po prostu ładna-i nie uważam tego za żadne osiągnięcie,zwyczajnie tak to wyszło. a co do samego "aktu" to z dziewicą nigdy nie będzie tak dobrze jak z doświadczoną laską z jedną z nich było wręcz fatalnie.
I nie uważam się za żadnego figo-fago żebyście zaraz nie zaczęli pierdolić (chyba że według waszych standardów to jest szczyt marzeń,możliwości i życiowych aspiracji - to wtedy jo,figo fago jak skurwesyn)
No i może co istotne - niedoświadczone laski bardzo często pierdolą albo że są boginiami jebaki albo że miały conajmniej już jednego
Myslisz ze ładne laski nie mają ojca?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów