Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze mnie interesowała jedna kwestia: ładne laski NIGDY nie są dziewicami, bo zawsze ktoś przed nami już wypatrzył taki diamencik - i nie ważne czy laska ma 28 lat, 20, 16 czy 14, ZAWSZE miała już kogoś a jednocześnie nie znam ŻADNEGO faceta, który by miał przyjemność rozdziewiczyć ładną laskę - to z kim one traca to dziewictwo? Ze smokami?
Ojcostwo to nie tylko obowiązki, ale i przywileje
A tak na serio, to jak laska ma zachować wstrzęmięźliwość, jak od momentu kiedy pojawiły jej się cycki, każdy koleś, w zasięgu wzroku, chce ją zaciągnąć do łóżka? To nie średniowiecze, żeby księżniczki w wieżach trzymać.
Zawsze mnie interesowała jedna kwestia: ładne laski NIGDY nie są dziewicami, bo zawsze ktoś przed nami już wypatrzył taki diamencik - i nie ważne czy laska ma 28 lat, 20, 16 czy 14, ZAWSZE miała już kogoś a jednocześnie nie znam ŻADNEGO faceta, który by miał przyjemność rozdziewiczyć ładną laskę - to z kim one traca to dziewictwo? Ze smokami?
No jak to z kim? Ze mną.
Chodzi o to że najlepsze sztuki przy pierwszym razie nie są najlepsze. Musisz wypatrzyć tą która kiedyś będzie tą najlepszą. Kminisz?
Czyli to Ty jesteś tym frajerem, co wyrywa naiwne ładne i wrażliwe dziewczyny na samochód i kasę
Jedno jest pewne. Jesli mamy do czynienia z piekna zakonnica to ona traci dziewictwo z tym:
Jak to z kim? Z ojcami!
Rozwieję Twoje wątpliwości, jam to nie chwaląc się uczynił
Panowie, zapytam Was o zdanie. Dajmy na to trafiacie na taką zwyczajną pannę po 20, żaden pasztet, bujacie się z nią i gdy przychodzi co do czego, okazuje się, że jest dziewicą. Jak byście zaeragowali? Tj. bylibyście pozytywne zaskoczeni, negatywne czy mielibyście całkiem wyj*bane? Coraz częściej się słyszy, że dziewice to tylko w podstawówce i nie wiem, co sądzić w takim przypadku.
Ja jebię, gościu, Ty naprawdę nie masz większych dylematów w życiu?
tak czy inaczej facet ma wyjebane
jeśli chcesz ją po prostu wyruchać to cie jej dziewictwo gówno obchodzi
a jak jesteś z panną po coś więcej niż sex to tym bardziej masz wyjebane na to czy jest dziewicą
a tak z moralnego punktu widzenia, to jeśli serio jest dziewicą [tzn. nie było wcześniej np anala] to się należy pochwała za nie bycie kurwą i wysokie standardy moralne
Panowie, zapytam Was o zdanie. Dajmy na to trafiacie na taką zwyczajną pannę po 20, żaden pasztet, bujacie się z nią i gdy przychodzi co do czego, okazuje się, że jest dziewicą. Jak byście zaeragowali? Tj. bylibyście pozytywne zaskoczeni, negatywne czy mielibyście całkiem wyj*bane? Coraz częściej się słyszy, że dziewice to tylko w podstawówce i nie wiem, co sądzić w takim przypadku.
Ja jakieś 8mc temu trafiłem na dziewicę mającą 21lat. Na początku miałem w to wyjebane, potem się okazało że przede mną miała chłopaka 7 miesięcy i żadnego ruchania więc poczułem niepokój. Jak próbowałem ją przekonywać to niby nie była przeciwna, niby myślała żeby to zrobić. Byliśmy parę razy rozebrani ale bez ruchania i nawet bez loda, nie wyglądała na niezadowoloną. A po jakimś czasie wyskoczyła do mnie z wielkimi pretensjami że jestem jakimś zwyrodnialcem tak jakbym chciał sprzedać jej nerkę na czarnym rynku, a nic na siłę jej nie robiłem. Bo wg niej "miłość" to wysyłanie czułych smsów, wstawianie wspólnych zdjęć na portalach społecznościowych i afiszowanie się żeby inni widzieli a sex symbol złych intencji i braku szacunku do niej. Skończyło się na tym, że mnie zostawiła i się żaliła ludziom że na zboczonego pojeba trafiła. Także reasumując: jeżeli poznaję kobietę +20 i jest dziewicą to włącza mi się czerwony alarm i spierdalam. Lepiej poszukać niedziewicy bo przynajmniej jest z tej samej galaktyki co ja.
Już tłumaczę, ładne laski na początku są chujowe i nawet kijem byś nie dotknął - więc tracą dziewictwo z brzydalami, potem się robią ładne i każdy by je bzykał.. ale już jest za późno, bo jakiś brzydal je jebał, jak były chujowe i łatwe.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów