📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No to teraz sobie już nie pojeździ. >+50 w terenie zabudowanym. Pa, pa prawo jazdy
Ludzie, co wy gadacie, jakby "podjął" się temu, jakże inteligentnego "wyścigu" to byście pisali ze idiota, ze jechał tyle a nie tyle, a później plączą ze w lusterka nie patrzymy. Typek w AM to za pewne synalek tatusia, bądź nie, co nie zmienia faktu ze idiota który musi się popisać swoim wielkim ego.
Uprzedzając, tak tak, nigdy się takiego nie dorobie, fajnie.
Dobry ziomek policjant zatrzymał gruchota, żeby motocyklista mógł mknąć przez bezkres autostrad
@ellsworth Nie Polskie tablice, chuja mu zrobia. po 2. jego synus jakis ryzawy.. to pewnie brytole?
I jak ktos wczesniej wyczail, gowniarz pokazal fakersa motyckliscie, maja za swoje
I jak ktos wczesniej wyczail, gowniarz pokazal fakersa motyckliscie, maja za swoje
I filmik tez chujowy, gościa w Astonie zatrzymuje policja naprawdę wstrząsające. Ja pierdole chyba dziś nie zasnę po takich przeżyciach.
W 1:07 pasażer Astona pokazuje środkowy palec, ledwo widać. To trochę zmienia pogląd na sytuację.
dirty_pig napisał/a:
|pajac na motowrze co sie cieszy gdy policja kogos zatrzymuje. szumowina ktora mam nadzieje ktos odjebie
ma po prostu beke, że chciał się popisać i mu nie wyszło
acute ból dupy
uwielbiam porównania samochodów do motocykli ...
to jak porównać Gdańsk i Gdynię
ten jego motorek nawet nie miał zamiaru się ścigać, no chyba że według ciebie ściga się wyprostowanym.
Uwierz mi, tutaj walka Twojego typu to walka z wiatrakami. Oni po prostu już tacy są, ktoś napisał kiedyś śmiejemy się z Bongmana to wszyscy się śmiali, Kolonko super człowiek, potem Kolonko zły, zdrajca i tchórz, następny ten od ruskich co im tam zwiedzał ten PIĘKNY KRAJ, teraz jest sprzedajną kurwą, potem ktoś rzucił hasło że motocykle są złe, a wszyscy motocyklisci powinni umrzeć i stado baranów poszło za takim psem stadnym i jest jak jest. Oczywiscie znajdzie sie ktoś z kontem 6 miesięcznym i powie, że tak było od zawsze
Czekam aż zgnoją fazowskiego że sprzedaje koszulki, na pewno to nastapi, albo już nastąpiło, staram się nie czytać komentarzy jeśli mam coś lepszego do roboty
Walka z wiatrakami
Barany
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
to jak porównać Gdańsk i Gdynię
Profx5015 napisał/a:
"Don't fight with kawasaki" ale przecież to policjant go zatrzymał, a twój motorek nie wyrobił nawet połowy tego co AM
ten jego motorek nawet nie miał zamiaru się ścigać, no chyba że według ciebie ściga się wyprostowanym.
Will0hem napisał/a:
Ludzie, co wy gadacie, jakby "podjął" się temu, jakże inteligentnego "wyścigu" to byście pisali ze idiota, ze jechał tyle a nie tyle, a później plączą ze w lusterka nie patrzymy. Typek w AM to za pewne synalek tatusia, bądź nie, co nie zmienia faktu ze idiota który musi się popisać swoim wielkim ego.
Uwierz mi, tutaj walka Twojego typu to walka z wiatrakami. Oni po prostu już tacy są, ktoś napisał kiedyś śmiejemy się z Bongmana to wszyscy się śmiali, Kolonko super człowiek, potem Kolonko zły, zdrajca i tchórz, następny ten od ruskich co im tam zwiedzał ten PIĘKNY KRAJ, teraz jest sprzedajną kurwą, potem ktoś rzucił hasło że motocykle są złe, a wszyscy motocyklisci powinni umrzeć i stado baranów poszło za takim psem stadnym i jest jak jest. Oczywiscie znajdzie sie ktoś z kontem 6 miesięcznym i powie, że tak było od zawsze
Czekam aż zgnoją fazowskiego że sprzedaje koszulki, na pewno to nastapi, albo już nastąpiło, staram się nie czytać komentarzy jeśli mam coś lepszego do roboty
Walka z wiatrakami
Barany
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Huj w dupe hujowi na tym motorowerze
Chciał się pościgać sadol a ty pizdo się śmiejesz jak rudy z Blok ekipy...
Pięknie wziął AM motura, ale i tak nie miałby szans z moim 507 konnym BMW M6.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów