18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Shock 2016-06-04, 3:01
Myslicie, ze wlasciciela AM nie stac na taki mandacik za przekroczenie dozwolonej predkosci ? Lel
Zgłoś
flashineye 2016-06-04, 3:04 3
Jedyne co w tym filmie tak naprawde wkurwia to to gdzie stoi policja. Ta wiadomo 50km bo teren zabudowany no ale kurwa jakie tam sie sprawia niebezpieczenstwo jadac szybciej?

Jedyne czemu to sluzy to nabijaniu kabzy, niech staja tam gdzie faktycznie nie powinno sie zapierdalac a nie na obwodnicy.
Zgłoś
slawekfmx 2016-06-04, 3:43
ta na tej samej drodze widziałem dzisiaj pierwszy raz h2
Zgłoś
~Nei 2016-06-04, 8:27
A śmiechom nie było końca...
Zgłoś
Kantinflas 2016-06-04, 8:27 1
Kupil motorower na raty i zaciesza.
Zgłoś
e................s 2016-06-04, 10:20 1
aston wygrał ale przegrał
też tak kiedyś przegrałem tyle że tamten dostał fotkę
zajebista satysfakcja
Zgłoś
InnyName 2016-06-04, 12:13 3
Kantinflas napisał/a:

Kupil motorower na raty i zaciesza.

napisał 41 latek z laptopa mamy

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
socjalmmv 2016-06-04, 13:28 3
ten motocykl to by z palcem w dupie przegonił astona

Zgłoś
Dexterous 2016-06-04, 13:37 1
I ten śmiech motopipki Chyba z samego siebie, że jego pierdziawa nawet spalin z rury wydechowej Astona nie dogoniła

Btw. Właściciel AM na pewno będzie zdruzgotany 500 zł mandatu

Слава Україні! Героям слава!
Zgłoś
Qbinho21 2016-06-04, 14:11
I ten śmiech na końcu typowy dla człowieku któremu w żyłach zamiast krwi płynie cebula.
Zgłoś
lerens0122 2016-06-04, 14:36 1
Jak mnie śmieszą te sprzeczki motocyklistów z kierowcami samochodów. Jedni jeżdżą super starymi golfami, maja sie za wielkich kierowców którzy jebia motocyklistow. No i obrońcy motocykli. Albo wcale nie maja motocykli albo jeżdżą skuterem. Najlepsi są Ci, którzy super samochodami chca sie ścigać z jakimś motocyklem 125 na światłach albo jakimś gratem z np Panigale 1199 gdzie wtedy motocykliscie chce sie rzygac kiedy widzi, ze kolejny debil mysli, ze moze ruszyc chociaz w polowie tak szybko jak on. Ćwoki na motocyklach tez czasami mysla, ze wszystko im wolno na drodze. Chuj wam wszystkim w dupe pedaly. Droga jest po to żeby jeździć a nie sie popisywać.
Zgłoś
krzakkk 2016-06-04, 16:01
już widzę jak się zatrzymuję na ten pseudo "laser"
Zgłoś
Codzik1234 2016-06-04, 16:48
Co wy pierdolicie, ta kawka może i nie ścigacz ale by zjadła tego astona... Nie mówię tu już o kawasaki h2 lub kawasaki zx10r która by go już całkowicie zmieszała z błotem.
Zgłoś
InnyName 2016-06-04, 18:26
Codzik1234 napisał/a:

Co wy pierdolicie, ta kawka może i nie ścigacz ale by zjadła tego astona... Nie mówię tu już o kawasaki h2 lub kawasaki zx10r która by go już całkowicie zmieszała z błotem.

Otóż kurwa to.
Nie wiem co to za auto ale biorąc pod uwagę z Wiki to db9 ma 4.3s do 100
W motocyklu przykładowo moim gdzie jest to klasyk z lat 90 wynik fabrycznie to 2.9/100 teraz po 17 latach 3.1s.
Gdzie sens

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
Wiewór 2016-06-04, 20:04 1
i z czego się kurwa śmiejesz. Jedziesz jakas jebana motorynka i wdychasz spaliny z AM. Dojebal cie az milo tylko go mend zatrzymal

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów