📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Myslicie, ze wlasciciela AM nie stac na taki mandacik za przekroczenie dozwolonej predkosci ? Lel
Jedyne co w tym filmie tak naprawde wkurwia to to gdzie stoi policja. Ta wiadomo 50km bo teren zabudowany no ale kurwa jakie tam sie sprawia niebezpieczenstwo jadac szybciej?
Jedyne czemu to sluzy to nabijaniu kabzy, niech staja tam gdzie faktycznie nie powinno sie zapierdalac a nie na obwodnicy.
Jedyne czemu to sluzy to nabijaniu kabzy, niech staja tam gdzie faktycznie nie powinno sie zapierdalac a nie na obwodnicy.
Kupil motorower na raty i zaciesza.
aston wygrał ale przegrał
też tak kiedyś przegrałem tyle że tamten dostał fotkę
zajebista satysfakcja
też tak kiedyś przegrałem tyle że tamten dostał fotkę
zajebista satysfakcja
Kantinflas napisał/a:
Kupil motorower na raty i zaciesza.
napisał 41 latek z laptopa mamy
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
ten motocykl to by z palcem w dupie przegonił astona
Jak mnie śmieszą te sprzeczki motocyklistów z kierowcami samochodów. Jedni jeżdżą super starymi golfami, maja sie za wielkich kierowców którzy jebia motocyklistow. No i obrońcy motocykli. Albo wcale nie maja motocykli albo jeżdżą skuterem. Najlepsi są Ci, którzy super samochodami chca sie ścigać z jakimś motocyklem 125 na światłach albo jakimś gratem z np Panigale 1199 gdzie wtedy motocykliscie chce sie rzygac kiedy widzi, ze kolejny debil mysli, ze moze ruszyc chociaz w polowie tak szybko jak on. Ćwoki na motocyklach tez czasami mysla, ze wszystko im wolno na drodze. Chuj wam wszystkim w dupe pedaly. Droga jest po to żeby jeździć a nie sie popisywać.
Co wy pierdolicie, ta kawka może i nie ścigacz ale by zjadła tego astona... Nie mówię tu już o kawasaki h2 lub kawasaki zx10r która by go już całkowicie zmieszała z błotem.
Codzik1234 napisał/a:
Co wy pierdolicie, ta kawka może i nie ścigacz ale by zjadła tego astona... Nie mówię tu już o kawasaki h2 lub kawasaki zx10r która by go już całkowicie zmieszała z błotem.
Otóż kurwa to.
Nie wiem co to za auto ale biorąc pod uwagę z Wiki to db9 ma 4.3s do 100
W motocyklu przykładowo moim gdzie jest to klasyk z lat 90 wynik fabrycznie to 2.9/100 teraz po 17 latach 3.1s.
Gdzie sens
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów