trochę się zarysował
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Z ich min można wywnioskować, że tylko popsuli nową zabawkę za kilkadziesiąt tysięcy funtów czy tam ojro
Takie ładne autko rozwalili
Dlatego właśnie nie kupuję samochodów powyżej 150 tys. zł.
ty na oczy tyle pieniedzy w zyciu nie widziales ...
@lelevel
maja miny ludzi ktorzy zaraz dostana hajs z ubezpieczenia
-George Orwell
maja miny ludzi ktorzy zaraz dostana hajs z ubezpieczenia
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Mularz
to już wiemy, że przy zakupie auta kierujesz się jego wyglądem i kwotą zakupu. Czyli ubogi gej z Ciebie. A ubogi gej to pedał.
to już wiemy, że przy zakupie auta kierujesz się jego wyglądem i kwotą zakupu. Czyli ubogi gej z Ciebie. A ubogi gej to pedał.
Gurgul99 napisał/a:
Mularz
To ty nie kierujesz się wyglądem przy zakupie samochodu?
Zgaduję, że spalaniem, bo cię nie stać na paliwo
Mularz napisał/a:
Takie ładne autko rozwalili
stary, to koło które turlałes na koncu napewno nie jest tyle warte, wiec nie mysl do przodu
Mularz napisał/a:
To ty nie kierujesz się wyglądem przy zakupie samochodu?
Zgaduję, że spalaniem, bo cię nie stać na paliwo
Oczywiście, dlatego poginam lektyką, musze tylko na zimowe sandały dla czarnuchów odłożyć (takie z ocieplanymi paskami).
Za ten jego uśmiech po tym wypadku to bym mu wypierdolił. Tak furka.. ( Oczywiście bym go nie uderzył, bo jestem tylko internetowym napinaczem ).
Nie takie Zenki klepia u nas max 5 dni roboty
kupi sobie nowe z ubezpieczenia to go pierdoli ze ma płakać przy tym aucie.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów