Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

maturatobzdura.tv/astronomia-odcinek-88

88 odcinek programu, pt. „ASTRONOMIA " to odcinek, w którym sprawdzam wiedzę Polaków na tematy związane z układem planet i historią podboju kosmosu. Serdecznie zapraszam!

NEWSLETTER: maturatobzdura.tv/newsletter/
ODCINEK: maturatobzdura.tv/wielkanoc-odcinek-86
POLUB: facebook.com/MaturaToBzdura
SUBUJ: youtube.com/channel/UCgwIfE7xkql7bIBRMZNZYLg?sub_confirmation=1
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Staszek83 2013-04-12, 17:18
Boo93 napisał/a:

Problemem nie jest to, że ludzie są podstawieni, czy że wybiera tylko idiotów

Przeciesz kurwa nikt im go głowy nie przystawił pistoletu i zmuszał do udzielania odpowiedzi. Stali i odpowiadali na pytania dobrowaolnie wiedządź z jakiej dziedziny będą zadawane.

Boo93 napisał/a:

Jakby mnie zapytał o jakieś daty historyczne pewnie bym nie odpowiedział...

Widzisz, naprzykład można nie wiedzieć dokładnej daty wybuch I Wojny Światowe, ale po co wymyślać jakąś śmieszną date ( np. 31 luty 1918 ) i pokazywać jakim jest się idiotą. Wystarczy powiedzieć: nie wiem, nie pamiętam, itp. i oszczędziś sobie wstydu przed kamerami.

Boo93 napisał/a:

Żałosna próba przedstawienia się nadprzeciętnie bystrym cwaniaczkiem, który jest mądrzejszy od innych i krytykuje edukację, brawo!

Zazdrościsz mu że jest mądrzejszy od ciebie, czy żal ci dupe ściska że jeteś głupi jak większość przedstawiona tutaj .
A edukacja w Polsce zaniżyła loty jak Tu-154 nad Smoleńskiem i aby patrzeć jak to wszystko rozpierdoli się o brzoze.
Zgłoś
WujekAdolf 2013-04-12, 18:24
Księżyc kurwa, poważnie?
Zgłoś
danis008 2013-04-12, 23:24
a chuj mnie ten pedallllo interesuje
czyta z kartki a sam pewnie na 1 pytanie by nie odpowiedział.
Zgłoś
TelewiZorro 2013-04-13, 9:37
ten program tylko dlatego jest w miarę popularny, bo pokazuje debili. Pewnie ci co dobrze odpowiadają są pomijani. A prowadzącemu chętnie zadałbym pytanie, jakieś proste w stylu wzór na obwód koła - przecież on skończył ruską filologię to co on umie, bukwy czytać? Znaleźć parę pytań i odpowiedzi do nich w necie, a następnie cwaniakować i udawać mądrego to każdy debil potrafi.
Zgłoś
Hajmdall 2013-04-14, 13:48
Jak sobie czasem myślę jakie tępe dzidy chodzą po świecie to aż strach wyjść z domu.

Kill them all!
Zgłoś
B................3 2013-04-16, 13:14
Staszek83 pierwszy z twoich komentarzy nie ma nic wspólnego z tym co powiedziałem, wątpię czy zrozumiałeś to, co sam cytujesz. Co do drugiego, to nigdzie nie napisałem że sądzę inaczej, napisałem, że to że nie zna się odpowiedzi na pytanie z historii, nie pisząc z niej matury, nie świadczy że matura to bzdura, generalnie po raz kolejny związek twojego komentarza z moją wypowiedzią jest co najmniej luźny(tu warto wspomnieć, bo widzę że nie jest to jasne, za pytania z historii przyjmuję całą ich pulę, a nie najbardziej podstawowe...). Ale ostatni to już kompletna masakra, czy tobie się wydaje że ja nie znam odpowiedzi na jego pytania(większość, żeby nie skłamać)? Albo tym bardziej że one wszystkie pochodzą z jego wiedzy, i je luźno zadaje? Są przygotowywane, sam często nie zna właściwej odpowiedzi(na przykład uważa że mol to jednostka-_-). Już pomijając fakt że używasz słów których znaczenia nie znasz, na przykład 'mądrość'. I jak twoim zdaniem mam prowadzić dyskusję, skoro nie rozumiesz co mówię, ale nie przeszkadza ci to żeby usiłować zmieszać mnie z błotem? Nawet nie spytam skąd u was taka potrzeba wywyższenia się nad kimś, bo wiem, ale skąd ta bezczelność w pianiu swoją arogancją?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem