Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W meczecie to sobie śmiało mogą bomby podkładać.
Ale wiesz że większość muzułmanów nie ma nic to obcokrajowców tylko jest pewien odłam islamsiego gówna co chce prowadzić wojne religijną i ci co żyją pokojowi muzułmanie zwykle to oni obrywają...
Ale wiesz że większość muzułmanów nie ma nic to obcokrajowców tylko jest pewien odłam islamsiego gówna co chce prowadzić wojne religijną i ci co żyją pokojowi muzułmanie zwykle to oni obrywają...
Wierzymy.
A Ty uwierz, że ta druga część, mniejszość to i tak miliony. Dlatego trzeba zrozumieć tę zależność że nie każdy muzułmanin to zamachowiec, ale jak już opisują jakiś zamach to dziwnym trafem sami muzułmanie obcinają głowy lub sie wysadzają.
Ps. Pisanie prawdy ale częściowej jest manipulacją równie złą jak perfidne kłamanie.
Przytocz chociaż jeden przykład muzułmanina potępiającego zamach terrorystyczny dokonany przez ciapatych, to ci uwierzę.
Wierzymy.
A Ty uwierz, że ta druga część, mniejszość to i tak miliony. Dlatego trzeba zrozumieć tę zależność że nie każdy muzułmanin to zamachowiec, ale jak już opisują jakiś zamach to dziwnym trafem sami muzułmanie obcinają głowy lub sie wysadzają.
Ps. Pisanie prawdy ale częściowej jest manipulacją równie złą jak perfidne kłamanie.
No nie mowie że nie ale u nas Krzyżacy rzymsko-katolicy też wdrażali religie w wiadomy sposób...
Teraz kiedy wszystko zostało wdrożone, czyli dokładnie mówiąc system indoktrynacji wszedł tak głęboko w skórę na przestrzeni setek lat. Nawet własny ojciec/matka będzie sie drzeć że co z ciebie wyrośnie skoro do kościoła w niedziele nie pójdziesz.
Przez co już kościół nie musi posuwać sie do takich czynów jak ta mniejsza elita muzułmańska bo ludzie sami sobie są wilkami na skutek indoktrynacji.
Prędzej ktoś zostanie ateistą niż faktycznie z własnym zaangażowaniem przejdzie na inną wiara np. z katolicyzmu na buddyzm.
No nie mowie że nie ale u nas Krzyżacy rzymsko-katolicy też wdrażali religie w wiadomy sposób...
Teraz kiedy wszystko zostało wdrożone, czyli dokładnie mówiąc system indoktrynacji wszedł tak głęboko w skórę na przestrzeni setek lat. Nawet własny ojciec/matka będzie sie drzeć że co z ciebie wyrośnie skoro do kościoła w niedziele nie pójdziesz.
Przez co już kościół nie musi posuwać sie do takich czynów jak ta mniejsza elita muzułmańska bo ludzie sami sobie są wilkami na skutek indoktrynacji.
Prędzej ktoś zostanie ateistą niż faktycznie z własnym zaangażowaniem przejdzie na inną wiara np. z katolicyzmu na buddyzm.
Oczywiście! Szmatogłowi są w tym miejscu gdzie chrześcijanie byli a z 500 lat temu! Było to samo, tyle że bez bomb, broni palnej i sprzętu wojskowego. Chrześcijanie i Żydzi to najwięksi hipokryci Klich świat widział.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów