📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Stała taktyka Hamasu. Robić składy broni przy szpitalach, uniwersytetach czy budynkach mieszkalnych.
Atak przeprowadzony nocą, czyli nie było to "polowanie" na cywilów.
Dlaczego w nocy? W dzień byłoby tam więcej Palestyńczyków i to młodych.
JankoMuzykantV napisał/a:
Stała taktyka Hamasu. Robić składy broni przy szpitalach, uniwersytetach czy budynkach mieszkalnych.
W takim razie, w szkole ONZ to musiał być niezły arsenał, skoro ją ostrzelali, pomimo ostrzeżeń samego ONZ.
Nie "polują" na cywilów, a jakimś dziwnym trafem, niemalże tylko ich zabijają - kurwa, cóż za niesamowity zbieg okoliczności.
Lepiej przyjrzyj się, jakie stałe taktyki mają żydzi... i sprawdź co mają wspólnego z tym strasznym Hamasem, o którym tylko słychać, ale jakoś nikt nie może go dopaść.
no i bardzo dobrze trafiła
JankoMuzykantV napisał/a:
Ty wiesz o Hamasie tyle co sie naogladales w mediach, wiec nie pierdol bo rzeczywistosc moze byc zupelnie inna.
Izrael po prostu chce rozpierdolić palestyńczyków. Proste.
A hamas to też niezłe pizdy chowające się wśród cywilów.
Gdyby nie fakt, że "dzięki" obecności izraela arabusy są zajęte nimi, zamiast pójściem na Europe, powiedziałbym by ten obszar wypierdolić w kosmos.
Jest dobrze, bo mordują się miedzy sobą. Chuj im w serca.
A hamas to też niezłe pizdy chowające się wśród cywilów.
Gdyby nie fakt, że "dzięki" obecności izraela arabusy są zajęte nimi, zamiast pójściem na Europe, powiedziałbym by ten obszar wypierdolić w kosmos.
Jest dobrze, bo mordują się miedzy sobą. Chuj im w serca.
Ci ludzie w tym rejonie już do reszty okurwieli, niszczą wszystko jak leci nie patrząc na wartość historyczną czy kulturową (o ile ciapoli można nazwać kulturą...) - nieważne, jaka by nie była kultura stanowi wartość i bywają ludzie których ona interesuje. Niech się wyrżną w pień te zwierzęta i wreszcie będzie spokój, tam już nie ma szans na normalność, zresztą chyba nigdy nie było
DominikS napisał/a:
Ty wiesz o Hamasie tyle co sie naogladales w mediach, wiec nie pierdol bo rzeczywistosc moze byc zupelnie inna.
a Ty co, kurwa? Wielce objawiony, kurwa? Jebane medium? Ale chuj, grunt to szczekać i przyklaskiwać Izraelowi lub Palestynie, a dodajmy, że i jeden i drugi ma wasze poparcie głęboko w obrzezanej dupie i jak będzie trzeba, to bez wahania spierdoli wam fosforową bombę na głowę lub ją obetnie.
Za to co Żydki odpierdalają w Gazie powinni wreszcie utracić "mandat narodu wybranego". Pejsaci już zbyt długo karmią świat mitem, że Bóg ich wybrał, cały świat się na nich uwziął i tylko oni jedyni doświadczyli cierpienia na tej Ziemi.
Tak na marginesie skurwysyny są dużo sprytniejsze od innych i szybko się uczą. Palestyńczyków otoczyli murem z drutem, za jakim sami siedzieli 70 lat temu !
Tak na marginesie skurwysyny są dużo sprytniejsze od innych i szybko się uczą. Palestyńczyków otoczyli murem z drutem, za jakim sami siedzieli 70 lat temu !
jak mnie rozkurwiają takie komentarze... A bo Żydy to złe... A co ciapci Palestyńczycy to dobrzy są kurwa? Niech się mordują na wzajem. Chuj im w odbyty.
P.s. Gdyby ciapackie skurwysyństwo nie zbiło tych 3 albo 4 chłopców żydków wracających ze szkoły to by nie było problemu.
P.s. Gdyby ciapackie skurwysyństwo nie zbiło tych 3 albo 4 chłopców żydków wracających ze szkoły to by nie było problemu.
@ McKusmier przykładowo: przyjadę na twoją wioskę, wywlecze Cię przed chałupę i każe Ci wypierdalać bo mam takie widzimisię. Co byś w takiej sytuacji zrobił ? Odszedł jak gdyby nic się nie stało czy może walczył o swoje ? Widząc co piszesz myślę że byś jeszcze dupsko nadstawił bo tak bardzo lubisz być ruchany.
btw USrael przeznaczy 225mln $ na obrone przeciwrakietową żydków i powiedz mi ktoś że na czele tej spierdoliny nie stoi jakiś pejsaty
btw USrael przeznaczy 225mln $ na obrone przeciwrakietową żydków i powiedz mi ktoś że na czele tej spierdoliny nie stoi jakiś pejsaty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów