📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Chuj z tym wgniotem ale smród gówna już na zawsze pozostanie jak nie w karoserii to w głowie
Poprawiło mi to humor przed tyrką.
Leci browar
Nocna zmiana na taśmie, czy magazynie? A idź w chuj, już lepiej być bezrobotnym...
Baronessa napisał/a:
Nocna zmiana na taśmie, czy magazynie? A idź w chuj, już lepiej być bezrobotnym...
Ehh piwniczaki
A ja się zawsze zastanawiam jakim to trzeba być niedorozwojem, żeby na trzeźwo wyjebać się biegnąc prosto na równej drodze.
Szympansica zapomniała, że jak chce biec to musi ruszać nogami
Mówili kiedyś ,że Kaszub to połączenie hanysa ze świnią. Ciekawe co powstanie z hanysa i Murzyna.
Poczulem sie znowu jak kilka lat temu Tir se postanowil z lewej jezdni w prawo skrecic. Przyjebal dokladnie w tesamo miejsce co ten wieloryb tylko ze autko mi sie obrecilo ze 3 razy
Film mistrzostwo
Dejdwazlote napisał/a:
Mówili kiedyś ,że Kaszub to połączenie hanysa ze świnią. Ciekawe co powstanie z hanysa i Murzyna.
Zastanawiam się tylko z jakiego połączenia powstał taki idiota jak ty..
Baronessa napisał/a:
Moja pierwsza praca, na magazynie mięsa i wędlin. 20 lat temu. W 3 miesiące zastępca kierownika magazynu i 7 koła na rękę plus premia kwartalna. I już nigdy mniej nie zarabiałem.
Znajomi na taśmie w Mercedesie zarabiają podobnie. Ty ile zarabiasz w tym urzędzie? 3800 brutto?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów