📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
HALMAN:temat dla ekspertów z kryptydologii... ale podobno dzik
KANIBAL22:bardziej kryptozoologii czegoś takiego jak kryptydologia nie ma
Pawlak jest ekpertę
KANIBAL22:bardziej kryptozoologii czegoś takiego jak kryptydologia nie ma
Pawlak jest ekpertę
BolekMaku napisał/a:
Pawlak jest ekpertę
i przez takich Pawlaków i Karguli ktoś już widział na własne oczy jednorożca a ktoś chupacabrę...
nie chce się wtrącać ale mi to wygląda na pitbula
W Paryżu i Berlinie takie dzikie zwierzęta z Afryki i Azji, biegają codziennie . Atakują rdzenną ludność i nic im za to nie robią. Zagłada białej rasy jest tuż za rogiem, albo tuż za meczetem
Dzik w czasie biegu na tego przy stacji. :To ty skurwysynu, latem na grzybach, spaskudziłeś mi babę w lesie pod modrzewiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów