Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak z armią czerwoną plądrował, gwałcił i mordował wyzwalając Polskę ?
zapytaj ludzi platformy, oni twierdza cos innego
Nawet bym się zasmucił, gdyby nie to, że wróg.
zapytaj ludzi platformy, oni twierdza cos innego
Idź debatować o polityce gdzie indziej. To nie jest portal gdzie wchodzi posłuchać się tego pierdolenia.
Ani jednej, ani drugiej strony.
Co widać, trochę sadoli ma swoje zdanie. To się ceni.
w sumie to mi go szkoda. chuj wie o co mu chodziło, ale mundur i ordery wskazują na to, że kilkadziesiąt lat temu on leciał z takim nożem na Niemców/Afganów/ChujWieKogo. dziś się zachodnie państwa puszczają nad weteranami z syndromami pourazowymi, a na wschodzie chuj z nimi. przez lata mógł kumulować jakieś przejebane przeżycia i wspomnienia z frontu, by w końcu wybuchnąć w jakimś karykaturalnym akcie przed wiejską remizą, sfilmowany by stać się pośmiewiskiem w Internecie.
Więc sie uczcie jak wam ktoś będzie obiecywał medale, pieniądze, i co tam jeszcze za to że pójdziecie sie dać zabić to tu macie najbardziej optymistyczną wersję wydarzeń, to znaczy tą z dziórawym dachem bezprądu, i chleb z cukrem, spałowany przez miłych panów policjantów w wieku jego wnuczków.
Bo większość jego kolegów zmrło od ran, i kul , albo od sepsy w szpitalu polowym po amputacji bez znieczulenia bo się skończyło, Albo poparzeni gazami bojowymi, albo zdychali godzinami w błotnistym rowie z przestrzelonymi nogami.
w sumie to mi go szkoda. chuj wie o co mu chodziło, ale mundur i ordery wskazują na to, że kilkadziesiąt lat temu on leciał z takim nożem na Niemców/Afganów/ChujWieKogo. dziś się zachodnie państwa puszczają nad weteranami z syndromami pourazowymi, a na wschodzie chuj z nimi. przez lata mógł kumulować jakieś przejebane przeżycia i wspomnienia z frontu, by w końcu wybuchnąć w jakimś karykaturalnym akcie przed wiejską remizą, sfilmowany by stać się pośmiewiskiem w Internecie.
Smutne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów