Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie śmieszne że c🤬j, a jak było by na odwrót to zabić psa i właściciela.

Zawsze będę zdania że koty to największe i najbardziej bezwzględne sk🤬ysyny
AdrianCedro19841203 napisał/a:
...bo taki kotek może najwyżej podrapać, ale poważnej krzywdy nie zrobi
Pewnie kocica. Wyraznie widac, ze psa chciala upolowac, a nie tego golodupca.
Dawno nic mnie tak tu nie rozśmieszyło, to jest k🤬a kot a nie upasione śmierdzące zarzygańce, które czasem się spotyka w mieszkaniach u dup ze skłonnościami zoofilskimi.
K🤬a kretyn mało psa nie udusił i ani jemu ani sobie nie pomógł.Pies ma bronić się sam przed kotem a on łapać kota za ogon i gleba z 15 razy

Trzeba bylo zasadzic takiego kopa by kota na pol rozerwalo
Mój Rottweiler zjadł już 3 jeże i 2 koty. Same się prosiły, posesja jest ogrodzona, na c🤬j się pchały na teren strzeżony przez Rottiego.
A słyszałeś, żeby domowy kot kiedyś komuś uj🤬 tętnice, zabił dziecko bądź był ktoś szczuty przez kartel kotem?
Jeżeli tak to link pls.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie